Menu
Geen producten gevonden

»

Acer palmatum 'Dissectum' 110/120 - oud

Product informatie

Nederlandse naam: Japanse esdoorn
Bloeitijd: N.v.t.
Bloemkleur: N.v.t.
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Halfschaduw - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 150 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 60 cm
Door ons geleverde hoogte: 60/80 cm

Acer palmatum 'Dissectum' 100/120 cm - oud of Japanse esdoorn

Deze Acer palmatum 'Dissectum' is een bijzondere verschijning. In het voorjaar loopt de plant uit met frisgroene, diep ingesneden bladeren. De twijgen hangen af en geven de plant in combinatie met het blad een Oosterse uitstraling. Richting het najaar beginnen de bladeren te verkleuren naar oranje en rode tinten. In de winter laat deze tuinplant zijn grillige takkenstructuur zien.  Dit exemplaar heeft al een behoorlijke leeftijd en geeft de tuin meteen een volwassen uitstraling.

 

Standplaats:

Zet deze bijzondere heester op een hoek van een (verhoogde) border of langs de vijver voor een extra fraai effect. De Japanse esdoorn staat het liefst op een vochthoudende, zure grond. Tuinplantenwinkel.nl adviseert om tuinturf te gebruiken in het plantgat. Dit vergroot het vochthoudende vermogen en zorgt voor een lage zuurgraad waaroor de Japanse esdoorn optimaal kan groeien. Als u de esdoorn in een pot wilt planten gebruikt u het beste universele potgrond. Een plaats in de halfschaduw of zon in het beste.

 

Snoei en onderhoud:

Snoei bij voorkeur in de zomer (juli/augustus) of in december. Strooi dan meteen wat tuinturf rond de stam voor het behoud van het zurige bodemmilieu. Een esdoorn kan het beste met rust worden gelaten in de periode vanaf februari tot en met mei.De Acer palmatum 'Dissectum' 110/120 - oud | Japanse esdoorn koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.