Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over alle dakbomen

Een rustig briesje brengt verkoeling liggend in de weide. Naar boven starend ziet u heen en weer wiegende takken en ritselende blaadjes. Het is zomer en de zon straalt zo nu en dan tussen de bladeren door.

Zomaar een gevoel waar dakbomen voor kunnen zorgen. Het spel tussen de wind, de zon en de bladeren kunnen uren kijkplezier opleveren. Op een hete zomerdag is het heerlijk om even de schaduw op te kunnen zoeken onder een dakboom.

Dakbomen zijn natuurlijke parasols en kunnen bijvoorbeeld in het gazon of bij een terras een prima schaduwplek creëren. Bij tuinplantenwinkel.nl vindt u dakbomen in allerlei soorten. U vindt de dakbomen in een tweetal series. Dit heeft te maken met het frame dat is gebruikt om de dakboom te vormen. In deze categorie vindt u beide series terug.

 

In de Basic-serie bestaat het frame uit 3 bamboestokken van 150 centimeter die kruislings in een houder liggen. Hierdoor ontstaat een frame met zes armen waarop een hoofdtak is aangebonden. Door de keuze voor snelgroeiende bomen met groot blad (de dakplataan en Vruchtloze dakmoerbei) groeit de dakboom snel vol. Het frame is iets eenvoudiger dan die van de classic-serie. Hierdoor zijn de basic-dakbomen scherp geprijsd.

Bij de classic-serie is dakboom geleid over een stalen frame van 130 x 130 centimeter. De frames zijn voorzien van een coating dat de roestvorming tegengaat. Over het frame kunnen meer takken worden aangebonden dan bij de basic-serie. Ook trager groeiende boomsoorten zijn op deze manier goed als dakboom te gebruiken.

Alle dakbomen van tuinplantenwinkel.nl worden in pot geteeld zodat u ze jaarrond kunt planten en kopen. Uitleg over alle verschillende soorten dakbomen vindt u hier. Dakbomen dienen eenmaal per jaar gesnoeid te worden zodat de dakvorm behouden blijft. Snoei- en onderhoudstips vindt u in dit blog.

Alle dakbomen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.