Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over lei-conifeer 'leylandii' - 150-serie

De ene conifeer is de andere niet. Deze Cupressocyparis leylandii heeft een zeer fijne vertakking en klein blad (bij een conifeer schubben genoemd). De leyland-cipres is eigenlijk een kruising ontstaan uit twee andere cipres-soorten: de Cupressus nootkatensis en Cupressus macrocarpa.

Opvallend bij deze conifeer is de snelle groei. Hierdoor kan het leischerm van deze leibomen makkelijk verbreed worden en groeit het scherm snel dicht. Omdat de groei snel is, geeft vaak snoeien het mooiste resultaat. Snoei deze lei-conifeer dus gerust iets vaker dan 1 keer per jaar. Ons advies is om de leyland-cipres leiboom 2 of 3 maal per jaar te snoeien; een keer eind juni/begin juli, en daarna in september. Eventueel nog een keer aan het einde van de winter.

De Cupressocyparis leylandii is goed winterhard en verdraagd zilte lucht waardoor hij ook toepasbaar is dichter bij de kust.

Deze wintergroene leiboom houdt van een standplaats in de zon en een goed gedraineerde grond.

Lei-Conifeer ‘leylandii’ in de 150-serie

De leibomen in de 150-serie hebben een scherm van 150x150 centimeter. De stamhoogte kunt u kiezen voordat u het product toevoegt aan uw winkelwagen. In totaal heeft de leiboom een hoogte van de stamhoogte + 150 centimeter.

De leibomen uit de 150-serie hebben een groot scherm met een oppervlak van 2,25 vierkante meter. Om de bomen goed te verankeren in de aarde adviseren wij om bij het plaatsen van deze bomen 2 boompalen te gebruiken. Als u ervoor kiest om de bomen in pakketvorm te kopen, vindt u deze boompalen en de andere benodigde materialen terug bij levering. Afhankelijk van de beschikbaarheid vindt u deze lei-conifeer ook terug in de Basic-serie en Classic-serie.

Let op: De lei-Conifeer ‘leylandii’ uit de 150-serie kunt u per stuk (individueel) of in pakketvorm kopen. Een pakket bestaat uit een x aantal leibomen plus de benodigde accessoires om de bomen in serie te kunnen schakelen en goed te kunnen planten. Aan de leibomen zelf hoeft u niets meer te veranderen. In onze webshop wordt de inhoud van dit pakket duidelijk toegelicht bij de betreffende artikelen.

Lei-Conifeer 'Leylandii' - 150-serie

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.