Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over lei-conifeer 'leylandii 2001' - basic

Ook in de winter staat deze Lei-conifeer er groen bij. Het loof van deze Leiconifeer is bijzonder fijn van structuur. Dit resulteert in zeer strak ogende leibomen. De Leiconifeer wordt als haag gesnoeid. De snoei vindt het best plaats rond eind juni/begin juli. Na een aantal groeiseizoenen vormt het scherm een gesloten geheel. Lei-coniferen zijn bijzonder sterk en verdragen ook de zeewind erg goed. De Latijnse naam van deze Leiconifeer is Cupressocyparis leylandii ‘2001’.
 

De Lei-Conifeer is goed wintergroen en zorgt jaarrond voor privacy. Een alternatief voor de Leiconifeer met een grovere structuur is de eveneens wintergroene Lei-Laurier. Alle soorten leibomen vindt u online bijeen in dit overzicht. U kiest zo gemakkelijk de leiboom die het best geschikt is voor uw tuin. Al onze leibomen zijn stuk voor stuk eigenhandig ingeleid. Dit doen we al meer dan 25 jaar. De rekken van onze leibomen zijn gemakkelijk te koppelen. Op die manier kunt u de Lei-Conifeer in serie schakelen en over een grote afstand uw tuin voorzien van een groenblijvende wand.
 

Let op: De lei-Conifeer ‘Leylandii 2001’ uit de Basic-serie kunt u per stuk (individueel) of in pakketvorm kopen. Een pakket bestaat uit een x aantal leibomen plus de benodigde accessoires om de bomen in serie te kunnen schakelen. Aan de leibomen zelf hoeft u niets meer te veranderen. In onze webshop wordt de inhoud van dit pakket duidelijk toegelicht bij de betreffende artikelen.

Lei-Conifeer 'Leylandii 2001' - Basic

Beoordeeld door klanten met een 9.4 uit 11256 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

iDEAL PayPal MasterCard Visa American Express Bancontact / Mister Cash AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.