Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over lei-conifeer 'leylandii 2001' - classic

Leiconiferen zorgen jaarrond voor een groen beeld. Ook in de winter staat deze Lei-Conifeer er groen bij. Het loof van de Lei-Conifeer is bijzonder fijn van structuur. De Leiconifeer wordt als haag gesnoeid. Het loof en de twijgen staan dicht opeen en maken van de leiboom een gesloten geheel. Lei-coniferen zijn zeer fijn te snoeien. De snoei vindt het best plaats rond eind juni/begin juli. Voor onze snoeiadviezen kunt u onze blog bekijken. Leiconiferen zijn bijzonder sterk en verdragen ook de zeewind erg goed. De Latijnse naam van deze Lei-Conifeer is Cupressocyparis leylandii ‘2001’. Een alternatief voor de Leiconifeer met een grovere structuur is de eveneens wintergroene Leilaurier. De Lei-Conifeer uit de Classic-serie heeft een extra breed rek van 200 centimeter. Het unieke leirek produceren we bij Tuinplantenwinkel.nl evenals de leiboom in eigen beheer. Met het complete productieproces in eigen hand koopt u bij onze webshop online een echt kwaliteitsproduct waar veel aandacht in zit. U kunt de Lei-Conifeer los maar ook in pakketvorm aanschaffen. Bij ieder product vindt u een uitgebreide uitleg. Uiteraard ontvangt u aangroeigarantie op al onze leibomen.

Lei-Conifeer 'Leylandii 2001' - Classic

Beoordeeld door klanten met een 9.4 uit 11272 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

iDEAL PayPal MasterCard Visa American Express Bancontact / Mister Cash AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.