Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over lei-haagbeuk - classic

De Lei-Haagbeuk is een boom die zich makkelijk in bijna elke vorm laat snoeien. De fijne vertakking en het fijne blad zorgen voor een nette en strakke uitstraling. De Lei-Haagbeuk moet niet worden verward met de Lei-Beuk. De Leihaagbeuk heeft duidelijk gekarteld blad en verliest in de winter zijn blad. De Latijnse naam van de haagbeuk is Carpinus betulus. De Leihaagbeuk groeit als leiboom goed dicht en biedt in de zomer veel privacy. In het voorjaar verschijnt het blad vrij vroeg. In vergelijking tot de gewone Leibeuk kan dit zomaar drie weken eerder zijn. In de herfst verliest de haagbeuk het blad maar zorgt de boom met haar fijn vertakte structuur nog steeds voor wat privacy.

 

De Leihaagbeuk is een makkelijk te snoeien boom. Het best wordt de Leihaagbeuk in een haagvorm gesnoeid. Door het toepassen van deze methode ontstaat een dicht netwerk van takken. Een goed alternatief met een wat grovere bladstructuur is de Lei-Linde of de Lei-Amberboom. Met ons overzicht maakt u snel de juiste keuze. Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u betrouwbaar online uw leibomen met aangroeigarantie. Deze lei-haagbeuk wordt door onszelf vervaardigt. Wij staan garant voor een echt kwaliteitsproduct.

 

Let op: De lei-Haagbeuk uit de Classic-serie kunt u per stuk (individueel) of in pakketvorm kopen. Een pakket bestaat uit een x aantal leibomen plus de benodigde accessoires om de bomen in serie te kunnen schakelen. Aan de leibomen zelf hoeft u niets meer te veranderen. In onze webshop wordt de inhoud van dit pakket duidelijk toegelicht bij de betreffende artikelen.

Lei-Haagbeuk - Classic

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.