Menu
Geen producten gevonden

Lei-Rode Esdoorn - Classic

Lei-Rode Esdoorn - Classic
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over lei-rode esdoorn - classic

Rode esdoorns zijn een bekende verschijning aan de andere kant van de oceaan waar ze in het wild groeien. Hier in Europa wordt de Acer rubrum al eeuwenlang gebruikt in tuinen en parken. De boom valt vooral op in herfst wanneer het blad compleet rood verkleurt. De boom wordt pas sinds een aantal jaar ook als leiboom toegepast. Deze lei-esdoorn is een zeer gezonde boom die maar weinig last heeft van ziekten en plagen. De rode herfstkleur maakt het plaatje compleet. In het vroege voorjaar verschijnen er soms onopvallende rode bloemen aan de twijgen. Hieraan dankt de boom deels zijn naam. Rubrum is Latijns voor rood. De Lei-Esdoorn groeit redelijk goed dicht en kan het beste worden gesnoeid in haagvorm. De leiboom vertoont gelijkenis met de lei-amberboom. Beide bomen zijn zeer gezond en kennen een prachtige herfstverkleuring. Deze rode esdoorn staat echter iets eerder in blad. Daartegenover staat dat het bladerdek van de lei-amberboom meer gesloten is. Het frame in deze classic-serie bestaat uit 7 etages met een totale hoogte van 130 centimeter. Deze rekken zijn gemakkelijk in serie te koppelen. Als u lei-esdoorns koopt kunt u er ook voor kiezen deze in pakketvorm aan te schaffen. In een pakket met 2 lei-esdoorns vindt u naast de 2 bomen alles om de bomen van een goede start te voorzien. Uiteraard ontvangt u aangroeigarantie op onze leibomen.

Lei-Rode Esdoorn - Classic

Beoordeeld door klanten met een 9.4 uit 10507 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

iDEAL PayPal MasterCard Visa American Express Bancontact / Mister Cash AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.