Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over lei-sierappel 'veitch's scarlet' - classic

Heel anders dan de broertjes ‘Evereste’ en ‘Red Sentinel’ is deze Sierappel ‘Veitch’s Scarlet’. Het purperkleurige blad is wellicht het meest opvallend. Deze Leisierappel bloeit met karmijnroze bloemen in het voorjaar die samen met het purperkleurig blad de tuin prachtig opfleuren. De appeltjes die aan deze boom verschijnen zijn eveneens dieppurper van kleur en vallen daardoor minder op. Desalniettemin is deze leiboom vanwege het blad een goede aanwinst voor de tuin. Het scherm van deze Lei-Sierappel raakt eigenlijk nooit helemaal gesloten. De Lei-Sierappel wordt daarom het best om zijn sierwaarde aangeplant.

 

Het snoeien van de Lei-Sierappel kan in de zomer en/of winter plaatsvinden. Door de takjes een klein beetje terug te snoeien ontstaat een steeds dichter netwerk van takken en blaadjes. Snoeitips voor de Lei-Sierappel vindt u hier. Door de gevoeligheid voor luis staan deze leibomen het beste op een open plek zodat de wind lekker door de bomen heen kan waaien. Als alternatief voor de Lei-Sierappel ‘Veitch’s Scarlet’ kan worden gedacht aan de Lei-Sierpeer. Deze heeft ook een prachtige bloesem in het voorjaar maar biedt in de volle zomer net iets meer privacy. In ons overzicht vindt u alle leiboomsoorten bij elkaar en kunt u snel tot een goede keuze komen.

 

Let op: De lei-Sierappel ‘Veitch’s Scarlet’ uit de Classic-serie kunt u per stuk (individueel) of in pakketvorm kopen. Een pakket bestaat uit een x aantal leibomen plus de benodigde accessoires om de bomen in serie te kunnen schakelen. Aan de leibomen zelf hoeft u niets meer te veranderen. In onze webshop wordt de inhoud van dit pakket duidelijk toegelicht bij de betreffende artikelen.

Lei-Sierappel 'Veitch's Scarlet' - Classic

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.