Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over bloesembomen

In het voorjaar vallen ze extra op; magnolia’s en sierkersen sieren dan menig tuin, straatbeeld of park. In de volksmond worden deze bomen ook wel bloesembomen genoemd. Bloeiende bomen dus, en er zijn er een heleboel van; allerlei soorten in diverse maten en bloeiperioden. Want niet elke boom bloeit op hetzelfde moment. Zelfs in de herfst en winter zijn er bomen die bloemen geven.
 

De meest bekende en toegepaste bloesembomen zijn de sierkers en de magnolia of beverboom. Beide bloeien zeer uitbundig in het voorjaar. Echte klassiekers zijn de Magnolia soulangeana en de Prunus serrulata ‘Amanogawa’. Imposant zijn de paardenkastanjes ofwel Aesculus die na tientallen jaren uitgroeien tot flinke bomen. Daarnaast zijn er ook tal van sierfruitbomen die met hun bloemen zorgen voor een waar feest in uw tuin. Denk aan de sierappel en de sierpeer. Beide zijn ook goed geschikt voor de kleine tuin. Ook in de late lente en de zomer zijn er tal van bomen die de tuin flinke kleur geven. Denk aan de Chinese kornoelje, Meidoorn en de Pindakaasboom.
 

Alle bomen bij Tuinplantenwinkel.nl worden in pot geleverd en zijn daardoor het hele jaar door te planten en te bestellen. Bomen in pot groeien in bijna 100 procent van de gevallen direct aan. U krijgt daarnaast aangroeigarantie op alle planten en bomen dus bent altijd verzekerd van een goed resultaat.

Bloesembomen

Beoordeeld door klanten met een 9.5 uit 13311 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

PayPal iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.