Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over japanse notenbomen

De Japanse notenboom is een aparte verschijning tussen de bomen. Officieel behoort deze tot de familie van de coniferen. Het blad heeft een unieke waaiervorm, deze is als u goed kijkt opgebouwd uit meerdere aan elkaar gegroeide naaldjes langs elkaar. De Japanse Notenboom blijft een hele open kroon houden. Dit geldt bijvoorbeeld niet voor de variëteit 'Mariken en 'Menhir', deze groeien wel wat compacter. De herfstkleuring van de Japanse notenboom is schitterend geel wat ook een bijzonder mooie eigenschap is.

Japanse notenbomen planten

De Japanse notenboom staat het liefst in de zon of halfschaduw in een goed doorlatende, vochtige bodem. Omdat tuinplantenwinkel deze plant in een pot levert, kan hij het hele jaar geplant worden; met aangroei garantie!

Japanse notenbomen snoeien en verzorgen

Geef een jonge Ginkgo biloba extra steun met 1 (of 2 boompalen). Dit om scheefgroei te voorkomen de eerste jaren. Snoei is nauwelijks nodig; eventueel wat vormsnoei in vorstvrije winterdagen.

Japanse notenbomen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.