» Calluna vulgaris 'Beauty Ladies Merlijn' - Roze

Calluna vulgaris 'Beauty Ladies Merlijn' - Roze

Product informatie

Nederlandse naam: Zomerheide
Bloeitijd: September - November
Bloemkleur: Roze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 35 cm
Advies aantal per vierkante meter: 9 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 10 cm
Door ons geleverde hoogte: 10/15 cm

Calluna vulgaris 'Beauty Ladies Merlijn' of Zomerheide - Informatie:

Calluna vulgaris 'Beauty Ladies Merlijn' is een mooie, roze bloeiende struikheide, die wel tot december bloeit. Beauty Ladies zijn zogenaamde knopbloeiers. De bloemen gaan niet helemaal open. Hierdoor blijven deze heideplantjes veel langer bloeien dan de 'gewone' zomerheideplanten. Deze Zomerheide is mooi in combinatie met verschillende wintergroene tuinplanten. Zet er een aantal bij elkaar, of vul er een heel plantvak mee. Deze tuinplant niet in kleigrond planten. Elke andere humusrijke, lichtzure grond is geschikt. Gebruik altijd tuinturf bij het aanplanten. Snoei deze plant na de winter in maart terug. Zorg er hierbij voor dat u niet tot op het oude hout terugknipt, hij loopt dan namelijk niet meer uit; in de natuur eten schapen de toppen van deze plant. Heideplanten staan ook prachtig in potten. Let op dat u dan potgrond gebruikt in plaats van turf.


Calluna vulgaris 'Beauty Ladies Merlijn' is een groenblijvende tuinplant. Deze Zomerheide bloeit van september t/m november met roze bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 35 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon - halfschaduw.De Calluna vulgaris 'Beauty Ladies Merlijn' - Roze | Zomerheide koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.