Menu
Geen producten gevonden

»

  • Dipladenia 'Rood'
  • Dipladenia 'Rood'

Dipladenia 'Rood'

Product informatie

Nederlandse naam: Dipladenia
Bloeitijd: Mei - Oktober (tot de vorst invalt)
Bloemkleur: Rood
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: n.v.t.
Standplaats: Zon - halfschaduw
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Door ons geleverde potmaat: Ø 19 cm
Door ons geleverde hoogte: 50/60 cm

Dipladenia 'Rood' of Mandevilla/Sundaville - Informatie:

 

Deze Dipladenia is alleen verkrijgbaar op ons Planten- en bomencentrum. De periode waarbinnen wij deze plant aanbieden ligt globaal tussen de laatste week van april en de tweede week van juli. Zie  hieronder voor meer informatie.

 

Dipladenia is echt een geweldige kuipplant. Vanaf het moment dat u hem neerzet tot aan de eerste vorst tooit deze plant zich met vele prachtig gekleurde trompetvormige bloemen!

Dipladenia is een slingerplant die door het jaar heen nog flink kan groeien. Wanneer u hem deze mogelijkheid geeft, bedankt hij u ervoor met nog meer bloemen! Aan de nieuwe ranken van deze plant komen namelijk al heel snel nieuwe bloemknoppen te zitten. Mocht de Dipladenia te groot worden, dan kunt u hem gerust een stukje afknippen. Het kan zijn dat er  dan wat melkachtige vloeistof uit de plant komt. Dit is helemaal niet erg.

 

Dipladenia wordt ook wel eens Sundaville of Mandeville genoemd. Dit zijn varianten van deze kuipplant. Zorg ervoor dat een kuipplant een aantal keer per jaar voeding krijgt. U zult zien dat de plant dan veel langer mooi blijft en langer bloemen blijft aanmaken.

 

Dipladenia 'Rood' is een niet winterharde kuipplant. Deze Mandevilla of Dipladenia bloeit van mei t/m oktober met rode bloemen en staat bij voorkeur in de zon of halfschaduw.De Dipladenia 'Rood' | Dipladenia koopt u betrouwbaar bij ons tuinplantencentrum.

 

 

 

Alleen in de winkel verkrijgbaar, wat betekent dit?

 

Deze plant is alleen op ons Planten en bomencentrum verkrijgbaar indien voorradig. Dit wil zeggen dat het product niet online te bestellen is. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn.

 

Meestal komt het omdat het product te kwetsbaar is voor transport. Dit geldt bijvoorbeeld voor eenjarige voorjaars- en  zomerbloeiers. Afhankelijk van het seizoen hebben wij diverse voorjaars- en zomerbloeiers in ons assortiment. Let wel op dat de getoonde planten en kleuren kunnen afwijken van ons actuele aanbod in de winkel.

 

Een product kan ook zo uniek zijn dat we u liever zelf uitnodigen om een exemplaar uit te kiezen; bijvoorbeeld een oude fruitboom.

 

Om teleurstelling te voorkomen kunt u ons altijd vooraf een e-mail sturen om te informeren naar de beschikbaarheid en voorraad. U kunt natuurlijk ook geheel vrijblijvend een bezoek brengen aan ons Planten- en bomencentrum. Ons bezoekadres:

 

Neutkens Planten- en bomencentrum
Eerselseweg 35
5511 KL Knegsel (NL)

Google Maps

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.