Menu
Geen producten gevonden

»

Erica darleyensis 'Ghost Hills'

Product informatie

Nederlandse naam: Winterheide
Bloeitijd: December - April
Bloemkleur: Roze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 30 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 15 cm
Door ons geleverde hoogte: 10/15 cm

Erica darleyensis 'Ghost Hills' of Winterheide - Informatie:

Erica darleyensis 'Ghost Hills' is een zeer compact in de breedte groeiend struikje. Deze Winterheide bloeit, zoals de naam al zegt, in de winter met roze bloemen. De kleine blaadjes zijn groen. In combinatie met andere wintergroene planten en heidesoorten staat deze heide prachtig in de border of in een pot op het terras of balkon. Is daarbij ook geschikt als bodembedekker. Gebruik altijd tuinturf bij het aanplanten van Winterheide. Verwerk jaarlijks een gift turfstrooisel door de grond. Nooit mesten met kalk. Deze tuinplant niet aanplanten op kleigronden. Elke andere goed doorlaatbare, humusrijke of zanderige bodem is geschikt. Snoei Erica darleyensis 'Ghost Hills' na de bloei terug. Zorg er hierbij voor dat u niet tot op het oude hout terugknipt, hij loopt dan namelijk niet meer uit; in de natuur eten de schapen alleen de toppen van de heideplanten af.

Erica darleyensis 'Ghost Hills' is een groenblijvende tuinplant. Deze Winterheide bloeit van december t/m april met roze bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 30 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon - halfschaduw.

Voor meer tips over het toepassen van vaste planten klik hier!  De Erica darleyensis 'Ghost Hills' | Winterheide koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.