Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over alle bessenstruiken

Fruit uit eigen tuin, wie wil dat nou niet! Met deze planten is het mogelijk. Bessenstruiken kunnen eigenlijk in iedere tuin omdat deze in verhouding tot andere fruitplanten vrij klein blijven. Een aantal bes-soorten groeit ook goed in een pot zoals de blauwe bes. Ook op een balkon is dus plek voor een gezonde fruitplant.

Bessen kunnen uit de hand gegeten worden of verwerkt worden tot jam of sap. De oogst van één plant is genoeg om zo nu en dan lekker fruitstuk te proeven maar voor jam of sap zijn vaak meerdere struiken nodig.

Bessenstruiken kopen bij Tuinplantenwinkel.nl

We bieden diverse soorten eetbare bessen aan, als struik en op stam. We hebben bekende bessen zoals blauwe bes en aalbessen, maar ook bijzondere soorten zoals de honingbes en jostabes. De planten die wij aanbieden staan allemaal in pot en zijn daardoor jaarrond te bestellen en te planten. Nadat u de planten heeft besteld wordt uw bestelling z.s.m. verzameld. Binnen de aangegeven levertijd wordt u bestelling thuisbezorgd door onze eigen bezorgdienst.

Bessenstruiken planten

Bessenstruiken staan graag op een zonnige plaats in de tuin. De meeste struiken vormen stevige takken die prima blijven staan. U kunt er ook voor kiezen om de struik uit te leiden over een frame of langs een draad en zo ruimte te besparen.

Bessenstruiken zijn allemaal zelfbestuivend met uitzondering van de honingbes (Lonicera kamtschatica). Dat betekent dat u gerust één bessenstruik kunt planten en nog steeds kunt genieten van een goede oogst. Bij de honingbes dient u van beide soorten minimaal één exemplaar aan te planten.

Alle bessenstruiken

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.