Menu
Geen producten gevonden

»

Hedera hibernica 175/200 cm - XL

Product informatie

Nederlandse naam: Gewone klimop
Bloeitijd: n.v.t.
Bloemkleur: n.v.t.
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon - Schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Advies aantal per vierkante meter: n.v.t.
Door ons geleverde potmaat: Ø 30 cm
Door ons geleverde hoogte: 175/200 cm

Hedera hibernica of Klimop XL-serie - Informatie
De Hedera hibernica - XL is een snelgroeiende en zelfhechtende, groenblijvende klimplant. Ideaal om een gaashekwerk te laten begroeien. Help deze tuinplant met klimmen door hem door het mazennetwerk te vlechten. De Klimop is als smalle haagplant ook te gebruiken in een kleinere tuin. Als bodembedekkende tuinplant wordt hij gebruikt voor grotere plantvakken bijvoorbeeld in openbare ruimtes (o.a.parken). De bladeren zijn donkergroen met lichte nerven en driehoekig gelobt. Er bestaan ook een bontbladige klimoprassen. Deze moeten wel iets meer in het licht van de zon staan. 

 

Snoei en onderhoud:

Hedera hibernica is een krachtige groeier die zowel in de zon als in de schaduw kan staan en weinig eisen aan de bodem stelt, als die maar goed doorlatend is. Bovendien kan Klimop goed geknipt worden.  Let op dat deze tuinplant zich niet aan het houtwerk van bijvoorbeeld kozijnen gaat hechten. Dat laat zijn sporen na.

 

Voor algemene informatie over klimplanten klik hier!  De Hedera hibernica 175/200 cm - XL | Gewone klimop koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.