Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over vormsnoei coniferen

In Japan en China hebben ze er een kunst van gemaakt planten in de meest eigenaardige vormen op te kweken. De term bonsai zal bij velen een belletje doen rinkelen. De dennen in deze categorie doen hier erg sterk aan denken. Ze worden op kunstmatige wijze klein gehouden door ze te knippen. De soorten die worden gebruikt voor deze boomvorm kunnen makkelijk tegen snoeien. Het snoeien gebeurt meestal rond of net na de langste dag van het jaar (21 juni).
 

De dennen zijn door hun vorm echt planten die een plekje op het hoofdpodium verdienen. Ze komen bijvoorbeeld goed tot hun recht vooraan in de border. Kies dan voor een lage onderbegroeiing of om de bodem te af te dekken met boomschors. Voor de onderbegroeiing kunt u o.a. denken aan een bodembedekker zoals Cotoneaster dammerii of een erg platte dwergconifeer zoals de Juniperus horizontalis ‘Golden Carpet’.
 

Alle vormsnoei coniferen staan bij ons in pot en zijn het hele jaar te planten en te bestellen. Ze zijn door hun compacte formaat ook goed geschikt om in pot te zetten.

Vormsnoei coniferen

Beoordeeld door klanten met een 9.5 uit 13566 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

PayPal iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.