Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over alle struikrozen

Struikrozen vormen al jaren dé tuinplant bij uitstek. Vooral in de Engelse tuincultuur zijn rozen erg belangrijk. Er zijn allerlei groepen rozen zoals bodembedekkende soorten, trosrozen, grootbloemige rozen en Engelse rozen. De grootbloemige en Engelse rozen geuren vaak heerlijk. Deze informatie vindt u terug bij de productinformatie. Bodembedekkende rozen en trosrozen blinken vaak uit in bloei en kleurenpracht, alhoewel er ook nieuwe selecties zijn met geurende bloemen.

Struikrozen planten en combineren

Veel struikrozen in het assortiment van Tuinplantenwinkel.nl zijn doorbloeiend. Dat betekent dat ze de hele zomer bloeien; vanaf juni tot aan oktober. In deze categorie vindt u alle struikrozen bij elkaar. Zo kunt u de bloemen goed met elkaar vergelijken. Rozen zijn natuurlijk erg fraai in perken maar combineren ook leuk in borders met vaste planten en heesters. In plaats van een klassiek rozenperk is het ook mogelijk om meerdere soorten bij elkaar in een perk te planten voor een bont kleurenfeest.

Rozen snoeien

Het is belangrijk om rozen goed te snoeien in maart zodat ze malse scheuten en veel bloemknoppen ontwikkelen. Hoe u dit het beste aanpakt kunt u lezen in ons blog. Daarnaast leest u er tips over de verzorging en bemesting van deze tuinplanten gedurende het jaar.

Door de optimale verzorging op de kwekerij en ons plantencentrum wordt uw struikroos altijd in topconditie thuis geleverd. Bij Tuinplantenwinkel.nl koopt u alle struikrozen in pot. Omdat de planten in pot staan kunt u deze het hele jaar door kopen en direct aanplanten.

Alle struikrozen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.