Menu
Geen producten gevonden

»

  • Impatiens new guinea 'Rood'
  • Impatiens new guinea 'Rood'
  • Impatiens new guinea 'Rood'

Impatiens new guinea 'Rood'

Product informatie

Nederlandse naam: Balsemien of vlijtig liesje
Bloeitijd: Mei - Oktober (tot de vorst invalt)
Bloemkleur: Rood
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: n.v.t.
Standplaats: Halfschaduw - schaduw
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Advies aantal per strekkende meter: 4-5 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 13 cm

Impatiens new guinea 'Rood' of Balsemien/Vlijtig liesje - Informatie:

 

Deze Impatiens is alleen verkrijgbaar op ons Planten- en bomencentrum. De periode waarbinnen wij deze plant aanbieden ligt globaal tussen de laatste week van april en de tweede week van juli. Zie  hieronder voor meer informatie.

 

De grootbloemige Balsemien of Vlijtige lies staat het liefste in de halfschaduw tot schaduw. Door de uitgebloeide bloemen te verwijderen blijft Impatiens new guinea heel de zomer bloeien. Impatiens new guinea 'Rood' heeft klassiekrood gekleurde bloemen.

 

Impatiens new guinea 'Rood' is een eenjarige zomerbloeier. Deze Balsemien of Vlijtig liesje bloeit van juni t/m oktober met rode bloemen en staat bij voorkeur in de halfschaduw of schaduw.

 De Impatiens new guinea 'Rood' | Balsemien of vlijtig liesje koopt u betrouwbaar bij ons tuinplantencentrum.

 

 

 

Alleen in de winkel verkrijgbaar, wat betekent dit?

 

Deze plant is alleen op ons Planten en bomencentrum verkrijgbaar indien voorradig. Dit wil zeggen dat het product niet online te bestellen is. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn.

 

Meestal komt het omdat het product te kwetsbaar is voor transport. Dit geldt bijvoorbeeld voor eenjarige voorjaars- en  zomerbloeiers. Afhankelijk van het seizoen hebben wij diverse voorjaars- en zomerbloeiers in ons assortiment. Let wel op dat de getoonde planten en kleuren kunnen afwijken van ons actuele aanbod in de winkel.

 

Een product kan ook zo uniek zijn dat we u liever zelf uitnodigen om een exemplaar uit te kiezen; bijvoorbeeld een oude fruitboom.

 

Om teleurstelling te voorkomen kunt u ons altijd vooraf een e-mail sturen om te informeren naar de beschikbaarheid en voorraad. U kunt natuurlijk ook geheel vrijblijvend een bezoek brengen aan ons Planten- en bomencentrum. Ons bezoekadres:

 

Neutkens Planten- en bomencentrum
Eerselseweg 35
5511 KL Knegsel (NL)

Google Maps

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.