Menu
Geen producten gevonden

»

Laburnum x watereri 'Vossii'

Product informatie

Nederlandse naam: Gouden regen
Bloeitijd: Mei - Juni
Bloemkleur: Geel
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 400 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 23 cm
Door ons geleverde hoogte: 80/100 cm

Laburnum x watereri 'Vossii' of Gouden regen - Informatie:

De lange, gele bloemtrossen van de Laburnum watereri 'Vossii' vallen op in mei - juni. De jonge takken van de Gouden regen zijn felgroen van kleur. De bladeren bestaan uit 3 lobben en zijn groen. De vorm van de kroon is vaasvormig en naar boven toe wat breder uitgroeiend. Laburnum x watereri 'Vossii' groeit in het wild in Zuid-Europa en bloeit in mei-juni uitbundig met neerhangende goudgele, geurende bloemtrossen van 20-30 cm. Deze tuinplant staat het liefst in een waterdoorlatende bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort. Gouden regen wordt vaak toegepast als solitair in parken en tuinen. Snoei in het vroege voorjaar dode takken weg; knip niet in nog levend hout.

Laburnum x watereri 'Vossii' is een bladverliezende tuinplant. Deze Gouden regen bloeit van mei t/m juni met gele bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 400 cm hoog en kan zowel in de zon als in de schaduw staan.De Laburnum x watereri 'Vossii' | Gouden regen koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.