» Lithodora diffusa 'Heavenly Blue'

  • Lithodora diffusa 'Heavenly Blue'
  • Lithodora diffusa 'Heavenly Blue'
  • Lithodora diffusa 'Heavenly Blue'

Lithodora diffusa 'Heavenly Blue'

Product informatie

Nederlandse naam: Parelzaad
Bloeitijd: April - Juli
Bloemkleur: Blauw
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Ja
Standplaats: Zon
Hoogte volgroeide plant: 15 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 14 cm

Lithodora diffusa 'Heavenly Blue' of Parelzaad - Informatie:

Deze Lithodora is alleen verkrijgbaar op ons Planten- en bomencentrum. De periode waarbinnen wij deze plant aanbieden ligt globaal tussen begin maart en eind april. Zie  hieronder voor meer informatie.

De bloemen van Lithodora diffusa 'Heavenly Blue' zijn zeer opvallend. De kleur is hemelsblauw en ze zijn stervormig. Parelzaad groeit uit als een laagblijvende, bladhoudende bodembedekker met donkergroen behaard blad. Parelzaad komt oorspronkelijk uit Zuid-Europa, houdt van een enigszins zure bodemgesteldheid en wordt veel toegepast in een rotstuin. Deze tuinplant staat het liefst in de volle zon in een vrij droge bodem en krijgt in mei-juli de felblauwe trechtervormige bloemen. Lithodora diffusa 'Heavenly Blue' kan het best meteen na de bloei gesnoeid worden, zodat de compacte vorm behouden blijft. Parelzaad is redelijk winterhard; de wortels kunnen in de winter niet goed tegen teveel vocht.


Lithodora diffusa 'Heavenly Blue' is een groenblijvende tuinplant. Dit Parelzaad bloeit van mei t/m juli met blauwe bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 15 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon.
De Lithodora diffusa 'Heavenly Blue' | Parelzaad koopt u betrouwbaar bij ons tuinplantencentrum.

 

 

 

Alleen in de winkel verkrijgbaar, wat betekent dit?

 

Deze plant is alleen op ons Planten en bomencentrum verkrijgbaar indien voorradig. Dit wil zeggen dat het product niet online te bestellen is. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn.

 

Meestal komt het omdat het product te kwetsbaar is voor transport. Dit geldt bijvoorbeeld voor eenjarige voorjaars- en  zomerbloeiers. Afhankelijk van het seizoen hebben wij diverse voorjaars- en zomerbloeiers in ons assortiment. Let wel op dat de getoonde planten en kleuren kunnen afwijken van ons actuele aanbod in de winkel.

 

Een product kan ook zo uniek zijn dat we u liever zelf uitnodigen om een exemplaar uit te kiezen; bijvoorbeeld een oude fruitboom.

 

Om teleurstelling te voorkomen kunt u ons altijd vooraf een e-mail sturen om te informeren naar de beschikbaarheid en voorraad. U kunt natuurlijk ook geheel vrijblijvend een bezoek brengen aan ons Planten- en bomencentrum. Ons bezoekadres:

 

Neutkens Planten- en bomencentrum
Eerselseweg 35
5511 KL Knegsel (NL)

Google Maps

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.