Menu
Geen producten gevonden

»

Narcissus Grootkronig Mix

Product informatie

Nederlandse naam: Narcis mix
Bloeitijd: Maart - April
Bloemkleur: Wit - Oranje - Geel
Geurend: Nee
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: September - December
Verkrijgbaar: September - December
Plantdiepte: 15 cm (onderkant bol)
Hoogte volgroeide plant: 45 cm
Plantafstand: 5-10 cm
Bolmaat (omtrek): 12/14 cm
Inhoud verpakking: 15 stuks

Narcissus Grootkronig Mix of Narcis mix - Informatie:

Dit zijn Narcissen uit de groep van de Grootkronige narcissen. De Grootkronige narcissen kenmerken zich door te vrij grote en ver openstaande binnenste kroon, die tot over de helft van de grootte van de buitenste bloembladen kan komen. Bij de Narcissus Grootkronig Mix zijn er zowel egaal gele bloemen, egaal witte, en geel-witte bloemen.

 

Standplaats:

Narcissen staan bij voorkeur op een zonnig plekje in de border, maar komen ook in een bloempot op het balkon of terras prima tot hun recht. Zeker deze mix is perfect voor aanplant in een bloempot. Een voedzame grond zorgt voor meer bloemen en een betere verwildering. Deze Narcissen worden ongeveer 45 cm hoog en kunnen daardoor gecombineerd worden met verschillende andere vaste planten, zonder dat ze overgroeid zullen worden. 

 

Snoei en onderhoud:

Bloembollen worden in de herfst en begin van de winter aangeplant. Let op dat u de Narcissus Groot Kronig Mix tijdig bestelt, want ze zijn maar een beperkte periode leverbaar. Plantdiepte van deze bloembol is ongeveer 15 cm onder de grond. (vanaf de onderkant van de bloembol gemeten). Om de bodem voldoende voedzaam te houden, en daarmee de bloei van de Narcissus Groot Kronig Mix te stimuleren, is het aan te raden om elk voorjaar op het moment dat ze opkomen voeding te geven. Dit kan in de vorm van Culterra, koemestkorrel of Biomest. 

 

Narcissus Grootkronig Mix komt elk jaar terug en verwildert (vermeerdert) gemakkelijk. Knip het loof voor het beste resultaat na de bloei niet direct weg, maar laat het nog een week of 6 staan. Ook als de Narcis in het gazon is aangeplant, is het belangrijk om het blad niet weg te maaien voordat het verdord is.De Narcissus Grootkronig Mix | Narcis mix koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.