Menu
Geen producten gevonden

» »

Tuinbenodigdheden

Informatie over tuinbenodigdheden

Bij het aanplanten van uw aankoop is een extra steun of voedzame grond geen overbodige luxe maar een pré. Bij tuinplantenwinkel vindt u online alle essentiële benodigdheden voor een goede start van uw nieuwe border, heesters, bomen of haag. Uw tuinplanten verdienen immers een vliegende start. Goede grond die kan worden toegevoegd bij het planten, een boompaal voor wat extra steun of vliesdoek voor extra bescherming tegen de vorst. Met onze tips, plantinstructies en adviezen wordt elk tuinproject een succes.

Bodemverbeteraars en potgrond

De belangrijkste stap bij het planten van een nieuwe plant of boom is de voorbereiding van de bodem waarin de plant moet aangroeien. Bij onze plantinstructies vindt u hierover uitgebreide informatie en een stappenplan zodat u precies weet waar de grond aan moet voldoen. Vooral bij voedselarme en verstoorde bodems is het erg belangrijk de grond te verrijken. Dit kan met aanplantgrond, siertuinbemesting of potgrond; en soms is het belangrijk om bijvoorbeeld tuinturf te gebruiken.

Extra voeding voor de planten

Planten die zijn aangegroeid kunnen soms nog een extra zetje gebruiken net als de rest van de tuin in de vorm van mestkorrels. Bij Tuinplantenwinkel.nl vindt u een ruim assortiment meststoffen die u kunt gebruiken bij alle planten in de tuin of in pot. Voor planten in pot is Plantacote een ideale meststof vanwege zijn lange werking. Voor planten in de tuin kunt u gebruik maken een organische meststof zoals Culterra of onze Bio meststof.

Tuinbenodigdheden

Bij Tuinplantenwinkel.nl vinden wij het belangrijk dat uw aanplant een succes wordt. Daarom vindt u ook alle noodzakelijke benodigdheden die uw plant of boom kunnen steunen. Denk aan paal en band voor bomen en vijvermanden voor uw waterplanten. Deze materialen vindt u onder overige materialen.

 

Bij Tuinplantenwinkel.nl vindt u alle essentiële tuinbenodigdheden gemakkelijk online

 

Inspiratie Tuinbenodigdheden:

Boomschors zorgt ervoor dat uw tuin op een natuurlijke manier onderhoudsvriendelijk wordt

 

Inspiratievoorbeeld Tuinbenodigdheden

De juiste bemesting zorgt ervoor dat u optimaal van uw tuin kunt genieten. Deze bemesting vindt u online op Tuinplantenwinkel.nl

 

Inspiratievoorbeeld Tuinbenodigdheden

 

Tuinbenodigdheden koopt u gemakkelijk en snel op Tuinplantenwinkel.nl

 

Inspiratievoorbeeld Tuinbenodigdheden

 

Video's over Tuinbenodigdheden:

 

 

Inspiratievideo Tuinbenodigdheden

 

 

Inspiratievideo Tuinbenodigdheden

 

 

Inspiratievideo Tuinbenodigdheden

 

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.