Menu
Geen producten gevonden

»

  • Pelargonium peltatum 'Donker amethyst'
  • Pelargonium peltatum 'Donker amethyst'
  • Pelargonium peltatum 'Donker amethyst'
  • Pelargonium peltatum 'Donker amethyst'
  • Pelargonium peltatum 'Donker amethyst'

Pelargonium peltatum 'Donker amethyst'

Product informatie

Nederlandse naam: Hang-geranium
Bloeitijd: Mei - Oktober (tot de vorst invalt)
Bloemkleur: Roze
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: n.v.t.
Standplaats: Zon - halfschaduw
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Advies aantal per strekkende meter: 5 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 12 cm - grote maat!

Pelargonium peltatum 'Donker amethyst' of Hanggeranium - Informatie:

 

Deze Pelargonium is alleen verkrijgbaar op ons Planten- en bomencentrum. De periode waarbinnen wij deze plant aanbieden ligt globaal tussen de derde week van april en de tweede week van juli. Zie  hieronder voor meer informatie.

 

Tegen de muur in een bak, op het balkon of in de border misstaat een hang-geranium nooit. De Latijnse naam van deze eenjarige plant is Pelargonium peltatum. De Hang-geranium bloeit het hele jaar door tot aan de vorst. Door de oude bloemstelen te verwijderen en de plant regelmatig van voeding te voorzien bloeit hij vaak nog beter. De plant groeit in de zomer flink en gaat dan afhangen. Je kan de plant overwinteren door hem 's winters binnen te zetten op een koele en lichte standplaats. Geef hem dan alleen sporadisch water zodat de plant niet uitdroogt.

 

Pelargonium peltatum 'Donker amethyst' is een eenjarige zomerbloeier. Deze hanggeranium bloeit van mei t/m oktober met roze bloemen en staat/hangt bij voorkeur in de zon of halfschaduw.De Pelargonium peltatum 'Donker amethyst' | Hang-geranium koopt u betrouwbaar bij ons tuinplantencentrum.

 

 

 

Alleen in de winkel verkrijgbaar, wat betekent dit?

 

Deze plant is alleen op ons Planten en bomencentrum verkrijgbaar indien voorradig. Dit wil zeggen dat het product niet online te bestellen is. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn.

 

Meestal komt het omdat het product te kwetsbaar is voor transport. Dit geldt bijvoorbeeld voor eenjarige voorjaars- en  zomerbloeiers. Afhankelijk van het seizoen hebben wij diverse voorjaars- en zomerbloeiers in ons assortiment. Let wel op dat de getoonde planten en kleuren kunnen afwijken van ons actuele aanbod in de winkel.

 

Een product kan ook zo uniek zijn dat we u liever zelf uitnodigen om een exemplaar uit te kiezen; bijvoorbeeld een oude fruitboom.

 

Om teleurstelling te voorkomen kunt u ons altijd vooraf een e-mail sturen om te informeren naar de beschikbaarheid en voorraad. U kunt natuurlijk ook geheel vrijblijvend een bezoek brengen aan ons Planten- en bomencentrum. Ons bezoekadres:

 

Neutkens Planten- en bomencentrum
Eerselseweg 35
5511 KL Knegsel (NL)

Google Maps

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.