Menu
Geen producten gevonden

»

  • Perkbegonia - groen blad - 'Wit' - Tray 12 stuks
  • Perkbegonia - groen blad - 'Wit' - Tray 12 stuks

Perkbegonia - groen blad - 'Wit' - Tray 12 stuks

Product informatie

Nederlandse naam: Perkbegonia of begonia
Bloeitijd: Mei - Oktober (tot de vorst invalt)
Bloemkleur: Wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: n.v.t.
Standplaats: Zon - halfschaduw
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Advies aantal per strekkende meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 9 cm

Perkbegonia - groen blad - 'Wit' of Perkbegonia - Informatie:

 

Deze Perkbegonia is alleen verkrijgbaar op ons Planten- en bomencentrum. De periode waarbinnen wij deze plant aanbieden ligt globaal tussen de laatste week van april en de tweede week van juli. Zie  hieronder voor meer informatie.

 

Heeft u een groter vak of perk wat u wilt aanplanten met 1-jarig bloeiende plantjes? Dan is de Perkbegonia hier misschien wel het meest ideale plantje voor! Hij bloeit uitbundig vanaf het moment dat u hem plant tot vaak wel eind oktober. Wanneer hij voldoende water krijgt, kan hij ook prima in de volle zon gedijen.

 

Perkbegonia's zijn er in vele variaties. Ze zijn er met rood en groen blad en met verschillende bloemkleuren, zodat u mooie combinaties kunt maken. Wanneer de plantjes later in het jaar te hoog worden, kunt u er gerust een stukje afknippen. Ze zullen snel weer uitschieten en nieuwe bloemen vormen.

 

Perkbegonia - groen blad - 'Wit' is een eenjarige zomerbloeier. Deze Perkbegonia bloeit van mei t/m oktober met witte bloemen en staat bij voorkeur in de zon of halfschaduw.De Perkbegonia - groen blad - 'Wit' - Tray 12 stuks | Perkbegonia of begonia koopt u betrouwbaar bij ons tuinplantencentrum.

 

 

 

Alleen in de winkel verkrijgbaar, wat betekent dit?

 

Deze plant is alleen op ons Planten en bomencentrum verkrijgbaar indien voorradig. Dit wil zeggen dat het product niet online te bestellen is. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn.

 

Meestal komt het omdat het product te kwetsbaar is voor transport. Dit geldt bijvoorbeeld voor eenjarige voorjaars- en  zomerbloeiers. Afhankelijk van het seizoen hebben wij diverse voorjaars- en zomerbloeiers in ons assortiment. Let wel op dat de getoonde planten en kleuren kunnen afwijken van ons actuele aanbod in de winkel.

 

Een product kan ook zo uniek zijn dat we u liever zelf uitnodigen om een exemplaar uit te kiezen; bijvoorbeeld een oude fruitboom.

 

Om teleurstelling te voorkomen kunt u ons altijd vooraf een e-mail sturen om te informeren naar de beschikbaarheid en voorraad. U kunt natuurlijk ook geheel vrijblijvend een bezoek brengen aan ons Planten- en bomencentrum. Ons bezoekadres:

 

Neutkens Planten- en bomencentrum
Eerselseweg 35
5511 KL Knegsel (NL)

Google Maps

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.