Menu
Geen producten gevonden

»

  • Sanvitalia procumbens
  • Sanvitalia procumbens
  • Sanvitalia procumbens
  • Sanvitalia procumbens
  • Sanvitalia procumbens

Sanvitalia procumbens

Product informatie

Nederlandse naam: Huzarenknoop of Kruipende Zinnia
Bloeitijd: Mei - Oktober (tot de vorst invalt)
Bloemkleur: Geel
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: n.v.t.
Standplaats: Zon - halfschaduw
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Advies aantal per strekkende meter: 5 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 10.5 cm

Sanvitalia procumbens of Huzarenknoop of Kruipende Zinnia - Informatie:

 

Deze Sanvitalia is alleen verkrijgbaar op ons Planten- en bomencentrum. De periode waarbinnen wij deze plant aanbieden ligt globaal tussen de laatste week van april en de tweede week van juli. Zie  hieronder voor meer informatie.

 


Zijn helgele bloemetjes lijken qua kleur en vorm wel wat op die van de Zonnebloem. Maar dan wel in miniformaat! Sanvitalia is een prachtige zomerbloeier voor in de border of een perk. Het is een heel makkelijk plantje dat weinig verzorging van u vraagt. Met op tijd wat water en een beetje voeding krijgt hij al genoeg van uw aandacht.

 

Sanvitalia procumbens is een eenjarige zomerbloeier. Deze Huzarenknoop bloeit van mei t/m oktober met gele bloemen en staat/hangt bij voorkeur in de zon of halfschaduw.De Sanvitalia procumbens | Huzarenknoop of Kruipende Zinnia koopt u betrouwbaar bij ons tuinplantencentrum.

 

 

 

Alleen in de winkel verkrijgbaar, wat betekent dit?

 

Deze plant is alleen op ons Planten en bomencentrum verkrijgbaar indien voorradig. Dit wil zeggen dat het product niet online te bestellen is. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn.

 

Meestal komt het omdat het product te kwetsbaar is voor transport. Dit geldt bijvoorbeeld voor eenjarige voorjaars- en  zomerbloeiers. Afhankelijk van het seizoen hebben wij diverse voorjaars- en zomerbloeiers in ons assortiment. Let wel op dat de getoonde planten en kleuren kunnen afwijken van ons actuele aanbod in de winkel.

 

Een product kan ook zo uniek zijn dat we u liever zelf uitnodigen om een exemplaar uit te kiezen; bijvoorbeeld een oude fruitboom.

 

Om teleurstelling te voorkomen kunt u ons altijd vooraf een e-mail sturen om te informeren naar de beschikbaarheid en voorraad. U kunt natuurlijk ook geheel vrijblijvend een bezoek brengen aan ons Planten- en bomencentrum. Ons bezoekadres:

 

Neutkens Planten- en bomencentrum
Eerselseweg 35
5511 KL Knegsel (NL)

Google Maps

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.