Menu
Geen producten gevonden

»

  • Scaevola aemula 'Paars'
  • Scaevola aemula 'Paars'
  • Scaevola aemula 'Paars'
  • Scaevola aemula 'Paars'
  • Scaevola aemula 'Paars'

Scaevola aemula 'Paars'

Product informatie

Nederlandse naam: Scaevola
Bloeitijd: Mei - Oktober (tot de vorst invalt)
Bloemkleur: Paars
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: n.v.t.
Standplaats: Zon - halfschaduw
Hoogte volgroeide plant: n.v.t.
Advies aantal per strekkende meter: 5 planten
Door ons geleverde potmaat: Ø 10.5 cm

Scaevola aemula 'Paars' of Waaierbloem - Informatie:

 

Deze Scaevola is alleen verkrijgbaar op ons Planten- en bomencentrum. De periode waarbinnen wij deze plant aanbieden ligt globaal tussen de laatste week van april en de tweede week van juli. Zie  hieronder voor meer informatie.

 

De Scaevola aemula is een makkelijke zomerbloeier die het beste tot zijn recht komt in een hanging basket of in een bloembak aan uw balkon. Zijn stengels blijven de hele zomer doorgroeien. Aan het uiteinde hiervan toont hij zijn mooie paarse bloemen. Als er voldoende ruimte is, dan kunt u de plant gerust zijn gang laten gaan. Is er minder plaats, dan is de plant prima in model te houden door er een stuk vanaf te knippen. Hij zal snel weer nieuwe uitschieters maken en bloemen geven en wordt dan ook voller. Uitgebloeide bloemen weghalen is niet nodig. Geef hem een plekje met voldoende zonlicht.

 

Zorg ervoor dat de Scaevola een aantal keer per jaar voeding krijgt. U zult zien dat de plant dan veel langer mooi blijft en langer bloemen blijft aanmaken.

 

Scaevola aemula 'Paars' is een eenjarige zomerbloeier. Deze Waaierbloem bloeit van mei t/m oktober met paarse bloemen en staat/hangt bij voorkeur in de zon of halfschaduw. De Scaevola aemula 'Paars' | Scaevola koopt u betrouwbaar bij ons tuinplantencentrum.

 

 

 

Alleen in de winkel verkrijgbaar, wat betekent dit?

 

Deze plant is alleen op ons Planten en bomencentrum verkrijgbaar indien voorradig. Dit wil zeggen dat het product niet online te bestellen is. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn.

 

Meestal komt het omdat het product te kwetsbaar is voor transport. Dit geldt bijvoorbeeld voor eenjarige voorjaars- en  zomerbloeiers. Afhankelijk van het seizoen hebben wij diverse voorjaars- en zomerbloeiers in ons assortiment. Let wel op dat de getoonde planten en kleuren kunnen afwijken van ons actuele aanbod in de winkel.

 

Een product kan ook zo uniek zijn dat we u liever zelf uitnodigen om een exemplaar uit te kiezen; bijvoorbeeld een oude fruitboom.

 

Om teleurstelling te voorkomen kunt u ons altijd vooraf een e-mail sturen om te informeren naar de beschikbaarheid en voorraad. U kunt natuurlijk ook geheel vrijblijvend een bezoek brengen aan ons Planten- en bomencentrum. Ons bezoekadres:

 

Neutkens Planten- en bomencentrum
Eerselseweg 35
5511 KL Knegsel (NL)

Google Maps

 

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.