Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over alle bladplanten

Bladplanten zijn misschien nog belangrijker dan de bloeiende planten in uw tuin. De bladeren zorgen namelijk tijdens een veel groter deel van het jaar voor kleur en structuur in de tuin dan de vaak kortstondige bloei van veel planten.

Veel opvallende bladplanten zijn echte schaduwplanten; ze hebben extra grote bladeren ontwikkeld om zoveel mogelijk licht op te vangen. Denk dan bijvoorbeeld aan de Hosta of Schout-bij-nacht. Daarnaast zijn er allerlei bladplanten met opvallende bladkleuren zoals de Heuchera, diverse siergrassen en bijvoorbeeld Sedum. Een aantal van deze soorten doen het ook prima op een zonnig plekje in de tuin. Deze planten zijn ook goed met elkaar te combineren. Zorg dan voor een afwisseling tussen groot en klein blad (bijvoorbeeld siergrassen).

Bladplanten kopen bij Tuinplantenwinkel.nl

Alle tuinplanten in deze plantgroep worden in pot geleverd. De planten kunt u het jaar door planten mits de bodem vorstvrij is. Alle soorten zijn per stuk te bestellen. Uw bestelling wordt met zorg verpakt en binnen de aangegeven levertijd bij u thuisbezorgd. Bekijk hier ons volledige assortiment vaste planten.

Alle bladplanten

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.