Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over alle lavendel

De lavendelvelden in de Provence sieren menig ansichtkaart en fotoboek. Misschien dat de tuinplant hier haar populariteit aan te danken heeft. De bloei en geur van de plant geven meteen een exotisch vakantiegevoel en het gevoel van zomer. De plant uit de Provence is helaas niet geschikt voor het klimaat hier maar lavandelplanten zijn er gelukkig in allerlei soorten en maten.

Het bekendst en meest toegepast is de groep Lavandula angustifolia; waarvan de ‘Munstead’ en ‘Hidcote’ de meest gebruikte cultivars zijn. Deze plant is goed winterhard en de bloemen blijven goed staan bij regenval. Naast de angustifolia kennen we ook de Lavandula stoechas of kuiflavendel. Deze soort is minder winterhard maar bloeit wel langer en heeft een opvallende kuif bovenop de bloem-aar.

Lavendel kopen bij Tuinplantenwinkel.nl

Alle lavendelplanten worden in pot geleverd. Deze kunt u het hele jaar door planten. De lavendelplanten worden gekweekt bij door ons geselecteerde kwekers zodat we altijd een topproduct kunnen leveren.

De tuinplant stelt weinig eisen aan de grond. Toch raden we aan om bij het planten wat aanplantgrond door de aarde in het plantgat te vermengen. Dit verbeterd de aangroei van de plant. Geef lavendel daarnaast jaarlijks een kalkgift. Deze producten vindt u ook in onze webshop.

Alle lavendel

Beoordeeld door klanten met een 9.4 uit 11239 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

iDEAL PayPal MasterCard Visa American Express Bancontact / Mister Cash AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.