Menu
Geen producten gevonden
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over alle water- en oeverplanten

Deze groep planten staat met hun voeten graag in of bij het water. De naam zegt het eigenlijk al; planten die met hun voeten volledig onder het waterniveau staan noemen we waterplanten. Planten met hun voeten op de waterspiegel of daar net boven of onder noemen we oeverplanten. De meeste oeverplanten hebben het water niet permanent nodig. Een vochtige bodem volstaat.

Afhankelijk van de diepte van de vijver en de niveaus aan de rand kunt u een selectie maken van water- en overplanten. Heeft u een diepe (>30 cm) vijver zonder ondiepe (<10cm) zijdes dan kunt u het beste kiezen voor waterplanten. Leemvijvers en andere natuurlijke vijvers hebben vaak een geleidelijk oplopende oever waardoor u een overgang kunt maken met water- en oeverplanten.

Een aparte groep planten die volledig onder water moet staan zijn de waterlelies. De bladeren van deze planten groeien naar boven en blijven op het water drijven. In de zomer wordt het blad aangevuld met schitterende bloemen die in de avond dicht gaan.

Water- en oeverplanten kopen bij Tuinplantenwinkel.nl

Iedere plant heeft zijn eigen voorkeur voor plantdiepte en standplaats. Bij alle waterplanten op Tuinplantenwinkel vindt u onder het kopje productinfo de exacte informatie. Zo maakt u gemakkelijk de juiste keuze bij uw aankoop. De bestelde tuinplanten worden binnen de aangegeven levertijd bij u thuis bezorgd. Wij geven aangroeigarantie op alle planten en bomen.

Alle water- en oeverplanten

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.