» Viburnum bodnantense 'Charles Lamont'

Viburnum bodnantense 'Charles Lamont'

Product informatie

Nederlandse naam: Sneeuwbal
Bloeitijd: Januari - April
Bloemkleur: Roze - wit
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 250 cm
Advies aantal per vierkante meter: 1 plant
Door ons geleverde potmaat: Ø 25 cm

Viburnum bodnantense 'Charles Lamont' of Sneeuwbal - Informatie:
De Viburnum bodnantense 'Charles Lamont' bloeit als een van de weinige tuinplanten in de winterperiode. De roze bloemen zijn heerlijk geurend. De opgaande vertakking kan een hoogte van 2 tot 2,50 m bereiken. Deze Sneeuwbal is geschikt als solitair in een kleine en zeker ook in een grotere tuin. Het oude en dode hout onderaan wegsnoeien, bevordert verjonging. Geef Viburnum bodnantense 'Charles Lamont' een zonnige standplaats in een goed doorlaatbare, iets zure, humusrijke bodem. Geef de tuinplant op tijd water bij droogte en gebruik wat turf bij het aanplanten. In het najaar wat mest geven in de vorm van bv. koemestkorrels; ook bij tuinplantenwinkel te bestellen.

Viburnum bodnantense 'Charles Lamont' is een bladverliezende tuinplant. Deze Sneeuwbal bloeit van januari t/m april met roze bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 250 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon - halfschaduw. De Viburnum bodnantense 'Charles Lamont' | Sneeuwbal koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.