U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Aanplantgrond - 40 liter | Tuinplantenwinkel.nl

Aanplantgrond - 40 liter

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Inhoud: 40 liter
Toepassing: Aanplanten van beuken, maar ook heesters en bomen
Hoofdbestanddelen: Tuinturf, groencompost en Franse boomschors
Organisch stofgehalte: Minimaal 50 %
Hoeveelheid meststof: 4,0 kg per m3
Soort meststof: Organisch
Beschrijving

Aanplantgrond 40 liter - Informatie:
Aanplantgrond wordt gebruikt bij de aanplant van bomen, heesters en alle andere tuinplanten in uw tuin. Het zorgt voor een goede grondslag, zodat uw planten meteen goed kunnen gaan groeien. Aan aanplantgrond is een zogenaamde actieve wortelstimulator toegevoegd. Deze wortelstimulator zorgt ervoor dat de wortels een goede start maken. Deze wortelstimulator levert bij alle soorten tuinplanten een positieve bijdrage aan de beworteling en doorgroei. U kunt aanplant puur gebruiken, of mengen door de bestaande grond. Aanplantgrond is niet geschikt voor gebruik in bloempotten.

In aanplantgrond zit Franse boomschors verwerkt. Dit zit er in hele kleine deeltjes doorheen en zorgt voor een open en luchtige structuur van het product.

Aanplantgrond gebruiken bij aanplant beukenhaag
Bij beukenplanten heeft deze wortelstimulator het meeste effect. Het is daarom zeer aan te raden om bij de aanplant van een nieuwe beukenhaag, aanplantgrond te gebruiken.

Advies hoeveelheid aanplantgrond bij aanplant hagen:
Wij adviseren per 3 strekkende meter haag een zak aanplantgrond toe te voegen. Afhankelijk van de kwaliteit van de grond ter plaatse kan hierin natuurlijk gevarieerd worden.

Voor alle soorten potgrond en aarde klik hier De Aanplantgrond - 40 liter | koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.