Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over klimmende rozen

Klimrozen geven in de late lente en de zomer een zee aan bloemen. Mooi als u bijvoorbeeld een muur, schutting of huisje wilt aankleden. Er zijn groot- en kleinbloemige klimrozen. De meeste grootbloemige rozen op tuinplantenwinkel zijn doorbloeiend. Deze klimrozen beginnen met de bloei in juni en gaan daarmee door tot in de herfst. De bloei is wel beter wanneer u de uitgebloeide bloemen verwijderd. U leest hier alles over de verzorging en snoei van klimrozen.

Kleinbloemige klimmende rozen

Klein van bloem maar zeker niet minder spectaculair zijn onze rambler klimrozen. Ramblers zijn de sterkst groeiende klimrozen in het assortiment en kunnen soms tot wel 4 à 5 meter uitgroeien. Ramblers zijn van oudsher zomerbloeiers. Deze klimrozen bloeit eenmalig. Tijdens die bloeiperiode pakt de rambler roos groots uit. De rijkdom van de bloei is ongeëvenaard. Er zijn tegenwoordig ook nieuwe ramber rozen die ook na de hoofdbloei blijven doorbloeien. Rambler rozen in ons assortiment die in die laatste groep vallen zijn de Rosa ‘Ghislaine de Féligonde’, ‘Guirlande d’Amour’ en ‘Rambling Rosie’. Het zijn selecties die doorbloeiend zijn. Zo geniet u van een uitbundige bloei met een lange nasleep richting de herfst.

Klimmende rozen planten en verzorgen

Klimrozen klimmen niet uit zichzelf. U dient een handje te helpen door de ranken aan te binden of steun te geven. Dit kan met een gaaswerk of bijvoorbeeld een rozenboog. De aangroei bij onze rozen is altijd gegarandeerd. Onze rozen zijn in pot gekweekt. U kunt klimrozen van tuinplantenwinkel.nl jaarrond planten en kopen. Wij raden aan om bij het planten gebruik te maken van aanplantgrond. De aanplantgrond bevat een wortelstimulator en zorgt voor een goede aangroei van uw klimroos. De aanplantgrond kunt u samen met de rozen bestellen bij Tuinplantenwinkel.nl.

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.