Menu
Geen producten gevonden

Informatie over siergrassen

Siergrassen zijn de laatste jaren steeds belangrijker geworden binnen het assortiment tuinplanten. Door hun natuurlijke uitstraling zijn ze uitstekend te combineren met allerlei andere plantensoorten. Het fijne loof contrasteert mooi met allerlei blad- en bloemvormen. Het wuiven in de wind zorgt voor een prachtig schouwspel. Grassen zijn het mooist wanneer ze in groepen geplant worden. Met name de Miscanthus is indrukwekkend. Ook de Pennisetum (lampenpoetser) kunt u online bij ons bestellen. Wij bieden een prachtig assortiment van siergrassen, zowel kleine als grote potmaten. Voor iedereen is er wel een reden om grassen aan te schaffen in onze webshop. Twijfelt u wat voor uzelf de beste keuze is? Vraag het ons en wij helpen u graag. Naast siergrassen die in de winter afsterven, zijn er ook groenblijvende grassen online te koop. Op de foto bij de producten staat duidelijk aangegeven met een logo of het beeld van de foto ‘jaarrond’ is, ofwel groenblijvend. Een mooie variant hiervan is de Liriope. Dit is officieel niet eens een gras maar een lelie-achtige. Liriope geeft schitterende paarse bloemaren in de late zomer en het najaar. Dit geeft een erg mooi gezicht, zeker wanneer deze plant in grotere groepen wordt aangeplant. 

Beoordeeld door klanten met een 9.4 uit 11041 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

iDEAL PayPal MasterCard Visa American Express Bancontact / Mister Cash AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.