Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...


Informatie over hemerocallis

Hemerocallis is een aanwinst voor iedere tuin waar meer bloemen in de border gewenst zijn. Er zijn ontelbaar veel soorten Hemerocallis, maar zijn niet allemaal even winterhard. De Daglelies (dat is de Nederlandse naam van deze plant) die op Tuinplantenwinkel worden aangeboden zijn allemaal zeer winterhard. Kenmerkend aan de Hemerocallis is het vanuit de grond groeiend, langwerpige blad. 

Hemerocallis planten

Hemerocallis staat bij voorkeur op een zonnige plek. Dit kan in de vaste planten border, maar ook langs de vijver kan Hemerocallis een aanwinst zijn. Met zijn langwerpige blad, staat hij daar prima tussen andere oeverplanten die vaak een gelijkende groeiwijze hebben. Hij kan daar zeker goed groeien, want hij kan goed tegen een wat vochtigere standplaats. Sterker nog, als het te droog wordt, dan laat hij al snel zijn blad hangen. Geef Hemerocallis bij een langdurige warme en droge periode op tijd en voldoende water. De hitte op zich is verder geen enkel probleem voor de Hemerocallis .

Hemerocallis kopen op Tuinplantenwinkel.nl

Hemerocallis wordt echt in ontelbaar verschillende kleurschakeringen aangeboden. Typ de naam maar eens in op internet en bekijk de afbeeldingen (om daarna natuurlijk weer snel terug te keren naar onze mooie website!).

 

Het lijkt wel of alles mogelijk is, net zoals bijvoorbeeld bij tulpen ook het geval is. Voor de mensen die een uitbundige bloemkleur wel kunnen waarderen, hebben wij de Hemerocallis 'Frans Hals' in het assortiment. Of we hier zelf ook bij horen, daar zijn we nog altijd niet over uit... De andere varianten hebben een wat minder opvallende bloemkleur, maar combineren daardoor een stuk makkelijker met andere vaste planten. 

 

hemerocallis toegepast in de border

 

Inspiratie Hemerocallis:

hemerocallis ofwel daglelie

 

Hemerocallis houdt van een zonnige standplaats.

Hemerocallis is verschillende kleuren

 

Combineer de Hemerocallis met andere vaste planten en geniet het hele jaar door van bloemen.

 

trompetvormige bloem van hemerocallis

 

Hemerocallis is goed winterhard en heeft in de winter geen bescherming nodig.

 

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.