Menu
Geen producten gevonden

»

Uitleg icoontjes

Icoontjes

Op onze site vindt u een aantal icoontjes. Kleine plaatjes die in één oogopslag duidelijk maken wat wij bedoelen. Die meteen te begrijpen zijn en geen zaken aan de verbeelding over laten. Als u toch twijfelt vindt u de afgebeelde informatie ook vaak in de tekst terug. Op deze pagina vindt u ze allemaal bij elkaar. Dus als u het even niet duidelijk is vindt u hier alle info.

Foto-icoontjes

Wij laten graag zien wat we verkopen. Daarom hebben we al onze planten gefotografeerd zoals u ze ongeveer kunt verwachten bij levering. Helemaal exact is dat natuurlijk nooit want planten groeien, verkleuren, bloeien en sommige sterven in de winter bovengronds af. Om het wat duidelijker te maken hebben we er icoontjes bij geplaatst. Voor elk seizoen één. Zo weet u voor elk seizoen wat u ongeveer van ons kunt verwachten. U vindt bijvoorbeeld geen bloeiende hortensia hartje winter. Wintergroene planten die er jaarrond bijna altijd hetzelfde uitzien hebben we voorzien van een speciale 'Jaarrond' stempel.

Voor elk seizoen een icoon

Series

Een aantal artikelen hebben we gebundeld in series. Dit kunnen bijvoorbeeld planten zijn die een maatje groter zijn dan de standaard maatvoering. Omdat u deze planten verspreid over de webshop tegenkomt is niet altijd meteen duidelijk dat u met zo’n plant te maken heeft. Daarom hebben we een logo bedacht die u terugvindt in de rechterbovenhoek van de productfoto.

de serie vindt u terug in de rechterbovenhoek

Op dit moment vindt u een drietal series terug in ons assortiment. We stellen ze graag even aan u voor. Hieronder vindt u een afbeelding met de 3 logo’s.

deze series vindt u terug in de webshop

XL serie (links)

De naam zegt het al. Heesters en siergrassen die een maatje groter zijn dan de standaard vindt u in deze categorie.

XL+ serie (midden)

Planten die nog een maatje groter zijn dan de XL-serie vindt u terug in de XLplus serie. Bekijk deze planten wanneer u meteen een flinke struik of kleine meerstammige boom zoekt.

Excellent serie (rechts)

Soms bent u juist op zoek naar iets exclusiefs. Een aparte boom of struik die de aandacht trekt en een speciale plek in uw tuin of op uw balkon verdient. Deze planten vindt u in de Excellent-serie, te herkennen aan de diamant.

Bomen en hun kenmerken

In onze webshop zijn veel bomen te bekijken. Onze actuele foto’s geven u een beeld van de boom zoals u die bij aankoop kunt verwachten. Om de juiste boom te vinden die past bij uw tuin kunt u gebruik maken van een aantal filtermogelijkheden zoals het selecteren op hoogte. Veel bomen worden echter ook aangeplant vanwege hun bloesem, herfskleur of vruchten. Het valt ook niet altijd mee te zien welke vorm de boom uiteindelijk zal aannemen. De jonge bomen op de foto’s zijn nog geen volwassen exemplaren die er soms heel anders uit zien. Voor die details hebben we bij iedere boom een infoblad toegevoegd. Hier vindt u al deze informatie terug.

Voor elk seizoen een icoon

Mannetje van 180 centimeter

Bij een aantal producten vindt u productfoto’s met daarin het silhouet van een persoon. Aan de hand van dat silhouet kunt u zien hoe groot een plant ongeveer is bij aankoop. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. De persoon is ongeveer 180 centimeter groot en staat altijd links van de plant of boom.

Voor elk seizoen een icoon

Vierkante en strekkende meters

Voor veel planten is het van belang het juiste aantal te planten per vierkante meter. In geval van een haag geldt hetzelfde voor planten per strekkende meter. Een te klein aantal zorgt er soms voor dat u lang moet wachten op een gesloten geheel. Bovendien krijgt onkruid meer kans. Een te groot aantal zorgt er juist voor dat sommige planten zich bedreigd voelen door hun buur. Dit leidt tot groeiproblemen of zelfs sterfte. Met onze icoontjes ziet u meteen het aantal planten dat wij u aanraden. Links voor een vierkante meter, rechts voor een strekkende meter. De aantallen kunnen natuurlijk afwijken. Ook ziet u meteen het plantverband.

Voor elk seizoen een icoon

Video's

Onze specialisten vertellen graag alles over tuinplanten. Net als in de winkel geven wij eerlijk advies. Op tuinplantenwinkel doen wij dit via blogs, productinformatie en video's. We hebben een eigen youtube kanaal waar u al onze video's kunt vinden. Bij de planten en producten op de site vindt u een icoontje als er een video beschikbaar is. In korte filmpjes komt alle noodzakelijke informatie voorbij. Het online kiezen wordt zo nog leuker, makkelijker en beter. Wij willen dat u de juiste keuze maakt! Er zijn verschillende gekleurde icoontjes; allen met de herkenbare 'play' button. Een productvideo (oranje icoontje) gaat over het product zelf, een winkelvideo geeft uitleg over de productgroep van de plant, boom of artikel of geeft een kijkje over wat u kunt verwachten bij Tuinplantenwinkel.nl. Klik op het icoontje om de bijbehorende video te openen.

Specifieke video's over het betreffende product
algemene video's over een productgroep
video met instructies en tips over het product of productgroep

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.