Kant en klaar haag

Kant en klaar haag
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...


Informatie over kant en klaar haag

Wilt u meteen resultaat en meteen vrij zitten? Dan is een kant en klaar haag de oplossing, deze is in verschillende soorten beschikbaar. Deze kant en klaar hagen staan in pot en zijn jaarrond te planten. Meteen na het planten staat er al echt een haag. Voordeel van deze haagelementen is dat deze smal opgekweekt zijn maar wel al meteen een bepaalde hoogte hebben.  

Kant en klaar haag planten

Meet goed uit waar de kant en klaar hagen moeten komen te staan en bereidt het planten goed voor. Zet de planten in de sleuf of het plantgat en vul deze met de uitgegraven aarde, vermengd met aanplantgrond. Het is belangrijk dat de kant-en-klaar haag niet te diep geplant wordt. Zorg dat er maximaal 1 tot 2cm grond bovenop de kluit ligt na het planten. Geef na het planten voldoende water. 

Kant en klaar haag snoeien en verzorgen

Houdt het weer in de gaten of de kant en klaar haag extra water moeten hebben, zeker als deze recent geplant zijn. Snoei de hagen minimaal 1 keer per jaar, afhankelijk van de soort meerdere keren. Het makkelijkste is om de hagen met een heggenschaar in model te scheren. Bemesten kan in de zomer wanneer dit nodig blijkt te zijn. 

 

kant en klaar haag wintergroen

 

Inspiratie Kant en klaar haag:

kant en klaar haag in rek

 

Geen geduld en wilt u meteen privacy hebben. Kies dan voor een kant en klaar haag.

tuin afscheiding met kant en klaar haag

 

Snoei een kant en klaar haag minimaal 1 keer per jaar.

 

klant en klaar haag planten

 

Met een kant en klaar haag heeft u meteen een dichte haag.

 

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.