Menu
Geen producten gevonden

Informatie over struikrozen

Als u op zoek bent naar struiken die de hele zomer bloeien zit u hier goed. De meeste struikrozen bloeien vanaf half juni tot september. Een aantal bloeit zelfs door tot aan de vorst. Struikrozen zijn geschikt voor heel veel plaatsen in de tuin. Sommige soorten groeien als een tapijt over de grond en kunnen een bodembedekkende functie hebben. U vindt deze bodembedekkende rozen bij elkaar in één groep. Zo ziet u meteen welke soorten hiervoor geschikt zijn.

De meeste struikrozen groeien opgaand. Bij tuinplantenwinkel hebben we deze opgaand groeiende rozenstruiken verdeeld in trosrozen, grootbloemige rozen, Engelse rozen en bottelrozen. Bij trosrozen staan de bloemen geclusterd aan de stengels. De bloemen van trosrozen zijn vaak middelgroot van formaat. Grootbloemige rozen imponeren door hun grootte. De rozen prijken in enkelvoud of als een klein groepje bovenaan de stevige stengels. Engelse rozen imponeren juist met hun bloemvorm en geur. De middelgrote tot grote bloemen staan in groepjes bijeen. De tros- en grootbloemige en Engelse rozen zijn doorbloeiend. Dat wil zeggen dat de roos telkens nieuwe bloemscheuten maakt.

Bottelrozen vormen een opvallende groep. Het zijn doorbloeiende rozen met sterk geurende enkele of gevulde bloemen. Meest in het oog springend zijn de eetbare vruchten die ook kunnen worden gebruikt voor jam, compote of gelei.

Rozen zijn bovenal beroemd vanwege hun geur. Niet alle rozen ruiken echter even sterk. Omdat we graag willen dat u de juiste koopt hebben we hier een selectie gemaakt van de echt geurende exemplaren binnen ons uitgebreide assortiment.
 

Wij leveren al onze rozen in pot. Dit heeft als voordeel dat ze jaarrond te planten en te kopen zijn. Onze rozen worden goed verzorgd op ons plantencentrum. Ze krijgen regelmatig voeding en worden gesnoeid indien dat nodig is. Dit is om ervoor te zorgen dat uw online aankoop een succes wordt.

Beoordeeld door klanten met een 9.4 uit 11243 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

iDEAL PayPal MasterCard Visa American Express Bancontact / Mister Cash AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.