Menu
Geen producten gevonden

» Salvia nemorosa 'Ostfriesland'

Salvia nemorosa 'Ostfriesland'

Product informatie

Nederlandse naam: Salie
Bloeitijd: Juni - Augustus
Bloemkleur: Blauw
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - halfschaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 40 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm

Salvia nemorosa 'Ostfriesland' of Salie - Informatie:

De Salvia nemorosa 'Ostfriesland' is een mooie, sterke borderplant met aarvormige bloeiwijze.  Deze tuinplant bloeit tweemaal, eerst uitbundig in het voorjaar en nog een tweede keer in het najaar. Knip na de eerste bloei dan wel de uitgebloeide bloemen af. De bloemen zijn aantrekkelijk voor bijen en vlinders en geschikt als snijbloem. In het late najaar sterft de plant af. Verwijder de dorre stengels en zaadhoofden niet, ze  zijn in de winter een voedingsbodem en schuilplaats voor veel vogels en insecten. Ook zorgen ze voor de bescherming van de plant in de winter. Combineer de Salie met bijvoorbeeld Achillea ( duizendblad); Astrantia ( Zeeuws knoopje); Echinacea ( rode Zonnehoed); Campanula ( klokjesbloem); Geranium (ooievaarsbek); Lavandula ( lavendel); Alchemilla mollis en met Hortensia of Buxus.


Salvia nemorosa 'Ostfriesland' is een bladverliezende tuinplant. Deze Salie bloeit van juni t/m augustus met blauwe bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 40 cm hoog en staat bij voorkeur in de zon - halfschaduw.

Voor meer tips over het toepassen van vaste planten klik hier!   De Salvia nemorosa 'Ostfriesland' | Salie koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Vergelijk

Dit product vergelijken Toevoegen

Dit product toevoegen aan uw verlanglijst Toevoegen

Wat vinden onze klanten?

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.