Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over bekijk alle

Deze tuinplant bij uitstek zou in geen tuin mogen ontbreken. Klimrozen geven een uitbundige bloei en passen helemaal bij het klassieke tuingevoel. Toch doet de reputatie van de plant veel mensen twijfelen om voor de klimroos te kiezen. Natuurlijk zijn er de stekels die zelfs de meest doorgewinterde tuinier doen vloeken en tieren. Luizen worden daarnaast snel als probleem gezien, maar deze doen veel minder kwaad dan gedacht; de plant groeit er meestal moeiteloos doorheen. Gelukkig maken de bloemen uiteindelijk meer dan goed. Een volwassen klimroos doet tijdens de bloeiperiode dan ook al die argumenten om niet te kiezen voor deze plant, snel vergeten.

In ons assortiment vindt u doorbloeiende soorten en ramblers die eenmalig bloeien. Doorbloeiende soorten geven een eerste volle bloei vanaf eind mei/begin juni, en bloeien daarna door tot in oktober toe. Rambler rozen zijn klimrozen die eenmalig bloeien vanaf eind mei tot en met juli. De bloei is veel uitbundiger dan bij de doorbloeiende soorten. Rambler rozen zijn daarnaast sterke groeiers en over het algemeen veel minder gevoelig voor rozenziektes.

Klimrozen planten en kopen

Bij Tuinplantenwinkel vindt u een ruim assortiment klimrozen tegen aantrekkelijke prijzen. Alle planten worden in pot geleverd en zijn het hele jaar door te planten. Klimrozen groeien het beste op een plek in de zon of halfschaduw. Daarnaast houden ze van een voedzame bodem. We raden daarom aan om bij het planten de aarde te verrijken met potgrond of aanplantgrond. Deze kunt u samen met de klimroos bestellen in de webwinkel.

Klimrozen snoeien en verzorgen.

Door een goede snoei bloeien de rozen nog beter en geniet u altijd van een frisse plant. Al onze tips over het verzorgen en snoeien van klimrozen vindt u in ons blog

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.