Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...


Informatie over geum

Geum ouderwets? Het kan best zo zijn, maar het is een zeer goede en langbloeiende tuinplant die eigenlijk overal wel goed doet. Hij is perfect te combineren met andere vaste planten. De bloemen staan op steeltjes die een stuk boven het blad uitkomen. Geum bloeit vanaf het eind van het voorjaar en houdt dit vol tot augustus. Ook het blad is decoratief en blijft lang aan de plant zitten. Bij een niet te strenge winter, blijft het zelfs jaarrond groen!

Geum snoeien en verzorgen

De bloeitijd van Geum (wordt trouwens uitgesproken als gé - um) kan verlengd worden door de uitgebloeide bloemen uit de plant te verwijderen. Dit bevordert de aanmaak van nieuwe bloemknoppen. Geef de planten daarnaast elk jaar wat compost rond de voet van de plant. Ook kan Geum eens in de zoveel jaar een keer gescheurd worden. Dit zorgt voor het behoud van een gezonde jonge plant die elk jaar opnieuw uitbundig zal bloeien.

Geum kopen op Tuinplantenwinkel.nl

Op Tuinplantenwinkel.nl worden een aantal soorten Geum aangeboden. Het verschil zit hem vooral in de bloemkleur (geel - oranje - rood). Ze worden aangeboden in een zogenaamde P9 pot. Dit houdt de prijs van de plant laag, maar betekent wel dat de plant pas na aanplant in de tuin zich goed kan gaan ontwikkelen. Dit gaat doorgaans erg snel. Zeker wanneer er aanplantgrond gebruikt wordt in het plantgat tijdens het zetten van de Geum.

Geum

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.