Geum chiloense 'Mrs Bradshaw'

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Nederlandse naam: Nagelkruid
Bloeitijd: Mei - Augustus
Bloemkleur: Rood
Bladkleur: Groen
Groenblijvend: Nee
Standplaats: Zon - schaduw
Planttijd: Jaarrond
Hoogte volgroeide plant: 50 cm
Advies aantal per vierkante meter: 7 planten
Door ons geleverde potmaat: Pot 9x9 cm
Beschrijving

Geum chiloense 'Mrs Bradshaw' of Nagelkruid - Informatie: 

Dit is de roodbloemige variant van het Nagelkruid. Geum chiloense 'Mrs Bradshaw' heeft alle sterke eigenschappen (sterke vaste plant, kan op alle plaatsen groeien, lange bloeitijd, geschikt als snijbloem) van de soort, waardoor het een ideale en makkelijke tuinplant is. De Geum chiloense 'Mrs Bradshaw' wordt ongeveer 50 cm hoog. Daardoor is hij prima te combineren met andere planten in de border. De harde, rode kleur zorgt ervoor dat Geum chiloense 'Mrs Bradshaw' goed combineert met bladplanten of andere geel / rood bloeiende vaste planten. Deze tuinplant trekt bijen en vlinders aan is winterhard en behoudt ook haar bladeren in de winter.

 

Standplaats:

Geum chiloense 'Mrs Bradshaw' staat het liefst in de zon of halfschaduw in een voedselrijke, vochtige, maar wel waterdoorlatende bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort.

 

Snoei en onderhoud:

De bloeitijd van Nagelkruid is te verlengen door uitgebloeide bloemen uit de plant te verwijderen. Hierdoor zal de tuinplant nieuwe bloemknoppen gaan aanmaken. In de wintermaanden kunt u Nagelkruid scheuren en verjongen. Eventuele overgebleven delen kunnen eventueel elders in de tuin terug geplant worden. 

 De Geum chiloense 'Mrs Bradshaw' | Nagelkruid koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.