Menu
Geen producten gevonden

Informatie over sierbomen

Deze groep bomen is de grootste categorie in onze tuinplantenwinkel. We hebben een mooie selectie gemaakt van de beste sierbomen. Bomen die tegen een stootje kunnen, een mooie sierwaarde hebben en bovenal een aanwinst zijn voor iedere tuin. We hebben voor u een onderverdeling gemaakt in kleine, middelgrote en grote bomen. Deze variëren van drie tot vijf meter, vijf tot tien meter en groter dan tien meter. In het menu links op de pagina kunt u het gewenste formaat selecteren. In onze webshop vindt u bolvormige bomen, die worden geënt op een onderstam. De hoogte van deze boom wordt mede bepaald door de onderstam die nooit hoger zal groeien, maar slechts dikker. Ook zuilvormige bomen zijn online te bestellen. Dit zijn bomen die tot grote hoogte kunnen groeien, maar altijd een slank uiterlijk behouden. Al onze bomen staan in pot en zijn het hele jaar door te bestellen. Door het goed ontwikkelde wortelstelsel is de aangroei altijd gegarandeerd. 

Beoordeeld door klanten met een 9.5 uit 13544 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

PayPal iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.