Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...


Informatie over lei conifeer excelsa

Een lei conifeer is jaarrond groen en zorgt dus altijd voor privacy. Een conifeer heeft geen bladeren maar schubben. Coniferen zijn erg fijn te snoeien waardoor op den duur zeer dichte en rijkvertakte schermen ontstaan. De gebruikte coniferensoort voor deze lei-conifeer is de Thuja plicata 'Excelsa'. Deze thuja is zeer sterke coniferensoort met een stevige groei. Het blad heeft een mooie donkergroene kleur die in de wintermaanden soms een bronzen gloed krijgt. De verkleuring is over het algemeen zeer beperkt. De lei conifeer excelsa is zeer goed winterhard en groenblijvend.

 

Lei conifeer Excelsa snoeien

Een lei-conifeer moet net als alle andere leibomen ieder jaar minimaal een keer gesnoeid worden. Het snoeien houdt de leiboom in model en zorgt voor dicht vertakt scherm. Het snoeien van een leiconifeer is eenvoudig en kan eigenlijk het hele jaar. De periode rond eind juni/begin juli het meest ideaal. Lees al onze snoeitips voor leibomen in dit blog.

 

Lei-excelsa bij Tuinplantenwinkel.nl

Al onze leibomen zijn stuk voor stuk eigenhandig ingeleid. Dit doen we al meer dan 25 jaar. De rekken van onze leibomen zijn gemakkelijk aan elkaar te koppelen. U kunt de lei conifeer Excelsa los (individueel) of in pakketvorm aanschaffen. In pakketvorm vindt u alle benodigde materialen voor het stevig planten en koppelen van uw leibomen. Denk hierbij aan boompalen die ervoor zorgen dat de bomen rustig kunnen wortelen en bijbehorende boombanden. Bamboestokken om de frames met elkaar te koppelen, een bol bindbuis om de bamboestokken met elkaar te verknopen en om nieuwe scheuten van de bomen in de komende jaren extra aan te binden. Daarnaast vindt u voor elke boom een zak aanplantgrond die u kunt vermengen in het plantgat. In de aanplantgrond zitten boordevol voedingsstoffen welke de leiconiferen goed kunnen gebruiken bij het aangroeien. Wij geven daarnaast aangroeigarantie

 

Let op: De lei-Conifeer ‘Excelsa’ uit de Basic-serie kunt u per stuk (individueel) of in pakketvorm kopen. Een pakket bestaat uit een x aantal leibomen plus de benodigde accessoires om de bomen in serie te kunnen schakelen. Aan de leibomen zelf hoeft u niets meer te veranderen. In onze webshop wordt de inhoud van dit pakket duidelijk toegelicht bij de betreffende artikelen.

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.