U kunt nu ook planten bestellen via onze nieuwe app!

Download voor uw apparaat
Lonicera henryi | Tuinplantenwinkel.nl
Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...


Informatie over lonicera henryi

De Lonicera henryi is de (semi)groenblijvende variant van de kleurrijke kamperfoelie. De wintergroene Lonicera Henryi geurt niet of nauwelijks in tegenstelling tot andere Lonicera. De Lonicera henryi heeft wel begeleiding en steun nodig, deze klimplant hecht zichzelf niet. 

Lonicera henryi planten

Deze kamperfoelie staat graag op een halfzonnige standplaats. Van nature komen Kamperfoelies veel voor in de bosrand. De bodem voor deze soort dient zanderig te zijn en het liefst wat licht voedzaam. Daarnaast dient de bodem wat vochthoudend maar wel doorlatend te zijn. Gebruik bij het planten altijd wat aanplantgrond voor een goede start. 

Lonicera henryi verzorgen

Uiteinden van deze klimplant kunnen wat bevriezen, knip deze in het voorjaar dan weg. Zorg voor schaduw bij de voet van de plant, dit kan met andere beplanting of met bijvoorbeeld een oude dakpan. De Lonicera henryi hecht zelf niet en heeft dus begeleiding nodig. In het voorjaar kunnen er eventuele storende of oude takken weggeknipt worden. Indien nodig kunt u deze plant rond mei bemesten. 

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.