Menu
Geen producten gevonden

Informatie over lei appelboom

Heerlijke appels plukt u gemakkelijk van de Lei appelboom. Het ras ‘Elstar’ is zelfbestuivend en draagt makkelijk, het is ook een van de meest bekende appels. Lei appelbomen luiden het voorjaar in met prachtige rozewitte bloesems. Na de bloesem verschijnt het blad. Het scherm van de Lei appelboom is in de zomer niet potdicht maar filtert het licht wel goed en houdt het zo toch grotendeels tegen. 

Lei appelboom planten

De lei appelbomen staan graag op een vochthoudende vruchtbare bodem zoals kleigronden en (leemhoudende) zandgronden. Zorg voor een ruim plantgat en gebruik bij het planten altijd aanplantgrond.  

Lei appelboom snoeien en verzorgen

Appelbomen zijn vatbaar voor bepaalde schimmels. Een open standplaats met voldoende luchtbeweging en een goede bodem zorgen ervoor dat schimmels minder vat hebben. Een luchtige takkenstructuur helpt ook. Dit kunt u bereiken door de leiboom elk jaar goed te snoeien. Snoeitips voor leibomen vindt u hier.

Lei appelboom kopen bij Tuinplantenwinkel.nl

De Lei appelbomen van tuinplantenwinkel.nl vervaardigen we zelf, het begint al met onze eigen rekken. We kunnen zo een stukje uniformiteit en kwaliteit bieden. De bomen selecteren we zelf en zo weet u zeker dat u een goede leiboom krijgt. Daarnaast bezorgen we de Lei appelboom ook nog zelf bij u zodat ook dit met alle zorg gebeurt. 

 

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.