Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over valse christusdoorn

De Valse Christusdoorn houdt van een zonnige plek in de tuin. Deze open, wat grillige boom geeft een wat varenachtig beeld. De bladeren zijn dun en geven het licht van de zon heel gefilterd door en dat geeft een speciaal effect op uw terras of in uw border. Deze boom bloeit in mei-juni met kleine, onopvallende, geelwitte bloemtrosjes, die soms uitgroeien tot lange, zwarte peulen, die nog lang aan de Valse Christusdoorn blijven hangen.

Valse Christusdoorn planten en verzorgen

De Valse Christusdoorn staat het liefst in de zon of halfschaduw in een vochthoudende, humusrijke bodem en stelt weinig eisen aan de grondsoort en is goed winterhard. De traag groeiende boom hoeft niet gesnoeid te worden; alleen storende of beschadigde takken kunnen weg geknipt worden. 

Valse Christusdoorn kopen bij Tuinplantenwinkel.nl

De Valse Christusdoorn is beschikbaar in verschillende vormen; struik, meerstammige en hoogstam boom. Bij Tuinplantenwinkel.nl worden de tuinplanten met de grootst mogelijke zorg verzameld en verpakt. Wij doen ons best om de tuinplanten in topconditie bij u af te leveren. De planten krijgen de juiste verzorging die ze nodig hebben tot het moment van verpakken.

Valse Christusdoorn

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.