Menu
Geen producten gevonden

Informatie over rozen

Een ruwe schatting van het aantal variëteiten rozen dat we kennen: tienduizend. Omdat dat er wel erg veel zijn hebben we voor u op onze website Tuinplantenwinkel.nl een selectie gemaakt van een aantal kwaliteitsrozen die u kunt kopen. Rozen die in Nederland goed groeien en bloeien. Klassiekers die we al jaren terug vinden in particuliere tuinen en topselecties van de laatste jaren. Het weer in de Benelux stelt namelijk eisen aan de roos. De roos die van oorsprong toch het liefst op plaatsen groeit met meer zonneschijn en warmte.

 

De rozen op tuinplantenwinkel zijn met geselecteerd op eigenschappen die ze juist wel geschikt maken voor het klimaat alhier. Wij leveren al onze rozen in pot. Dit heeft als voordeel dat ze jaarrond te planten zijn. Onze rozen worden goed verzorgd op ons plantencentrum. Ze krijgen regelmatig voeding en worden gesnoeid als dat nodig is. Dit is om ervoor te zorgen dat uw online aankoop een succes wordt. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken. Onze kwaliteitsrozen zullen in uw tuin binnen een paar weken de hoogte in gaan schieten, zodat u kunt genieten van een prachtige struikrozen, klimrozen of stamrozen. Bent u op zoek naar een bepaalde soort, maar ziet u deze niet in onze webshop? Wij kunnen u te allen tijde een offerte mailen voor de betreffende soort.

Beoordeeld door klanten met een 9.4 uit 11251 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

iDEAL PayPal MasterCard Visa American Express Bancontact / Mister Cash AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.