Menu
Geen producten gevonden

Informatie over klimrozen

Er is niet één klimplant te vinden die zo rijkelijk bloeit in de zomer als de klimroos. Klimrozen maken lange ranken die zelf niet hechten, waardoor een beetje hulp nodig is. Er zijn soorten die een uitbundige bloei hebben in juni en juli, maar bij ons vindt u ook soorten die vanaf juni tot aan de vorstperiode in volle bloei staan. Rambler rozen vormen een speciale categorie van klimrozen. Deze rozen groeien het hardst en kunnen een hoogte van wel vier tot vijf meter bereiken. Tijdens de bloei toont de Rambler roos grote trossen kleine bloemen. Natuurlijk is de hoogte altijd bij te stellen door de roos goed te snoeien. Een veel voorkomende klimroos is de ‘New Dawn’, een wit-roze klimroos die te koop is in onze tuinplanten webshop. Het is een krachtige rozensoort die doorbloeit. Dit wil zeggen dat een klimroos weer nieuwe scheuten en bloemen aanmaakt als de eerste bloeiperiode is geweest. Heeft  u last van bladval door overvloedige regenval? Knip de klimroos dan wat terug en mest de plant wat bij. Zo bloeit hij weer gemakkelijk op. Het duurt meestal een week of drie à vier voordat de plant weer terug in bloei staat. 

Beoordeeld door klanten met een 9.5 uit 13396 beoordelingen

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

thuiswinkel waarborg

 

PayPal iDEAL Bancontact / Mister Cash MasterCard Visa American Express AfterPay NL B2C Digital Invoice Bank transfer AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay BE B2C Digital Invoice

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.