Culterra

Product informatie

Specificaties Beschrijving
Inhoud: Maak uw keuze
Toepassing: Snelwerkende bemesting voor alle tuin- en kuipplanten
Hoofdbestanddelen: Grondstoffen van plantaardige en dierlijke oorsprong
Organisch stofgehalte: Minimaal 40%
Soort meststof: Organisch
Samenstelling mest (NPK): 10-4-6
Beschrijving

Culterra - Informatie:
Culterra is de perfecte bemesting voor al uw tuin- en kuipplanten. Het grote voordeel van Culterra is dat het (na besproeiing of regenval) direct beschikbaar komt voor de planten. Culterra is een meststof in korrelvorm. Deze korrels zorgen ervoor dat u de meststof makkelijk door uw border kunt verdelen.

Gebruik culterra voor prachtige rozenplanten:
Culterra is perfect als onderhoudsbemesting voor uw rozenplanten. Rozen fleuren letterlijk op wanneer u ze een aantal keer per jaar een gift culterrakorrels rondom de plant geeft!!

Advies hoeveelheid Culterra per m2
Het beste is om Culterra een aantal keer per jaar te gebuiken. Geadviseerd wordt om per 10 m2 aan border / gazon ongeveer 1 kg Culterra te gebruiken. Hierin kan per plantgroep gevarieerd worden. Op een zak Culterra staat duidelijk vermeld in welke periode het beste toegepast kan worden en in welke hoeveelheid.

Voor alle soorten voeding en bemesting klik hier De Culterra | koopt u betrouwbaar en snel online bij onze tuinplanten webshop.

 

Reviews

Klantenservice

Veilig kopen

thuiswinkel waarborg

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.