Producten laden Producten laden
Toon volgende 12 producten...

Informatie over potgrond

Een goede voedingsbodem is essentieel voor een goede groei van uw plant of boom. Dit garandeert een goede aangroei van uw tuinplanten en potplanten.

Bodemverbeteraar voor tuinplanten

Voor tuinplanten is een goede aarde luchtig en bevat voldoende organisch materiaal. Het is daarom altijd goed de aarde goed te bewerken en organisch materiaal toe te voegen. Dit kan in de vorm van aanplantgrond, tuinturf, potgrond of siertuinbemesting.

Aanplantgrond is een samenstelling op basis van compost. Dit zorgt voor een compleet pakket aan voedingsstoffen voor veel tuinplanten. Tuinturf heeft een lagere pH waarde en zorgt voor een zure bodem. Bij de aanplant van zuurminnende planten zoals rododendron en heideplanten raden we turf aan. Siertuinbemesting is een meer bemeste compost en ideaal te gebruiken als bodemverbeteraar voor de border, het gazon en in een moestuin. Uw groenteplanten zullen groeien als kool.

Potgrond voor planten in pot

Voor potplanten gebruikt een goede potgrond en is er zelfs potgrond met extra langwerkende voeding. Universele potgrond is zowel toepasbaar voor buiten- als binnenplanten. Olijf-, citrus- en palmbomen voelen zich beter in Mediterraanse potgrond. Kuipplanten en fruitbomen kunt u het beste opplanten met kuipplantengrond met klei. De kleideeltjes in deze potgrond zorgen ervoor dat de potgrond het vocht langer vast houdt.

Boomschors

Naast alle soorten potgrond vindt u bij tuinplantenwinkel ook boomschors. Schors zorgt voor een natuurlijke afdeklaag in de tuin. De schors verteert traag en eenmaal verteert materiaal vormt weer een voedingsbron voor planten. Ook onkruid heeft minder kans om te groeien omdat de schors de blote aarde bedekt..

Boomschors kan ook worden gebruikt voor natuurlijk ogende paden door uw tuin.

Potgrond kopen in de winkel en online

Bij Tuinplantenwinkel koopt u vertrouwd uw zakken potgrond van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Uw zakken worden thuisbezorgd met onze eigen bezorgservice tegen lage verzendkosten. Binnen de aangegeven levertermijn ontvangt u de zakken thuis en kunt u aan de slag. U kunt natuurlijk ook langskomen op ons plantencentrum en u laten adviseren over de verschillen en het gebruik van de verschillende grondsoorten en bodemverbeteraars.

Potgrond

© Tuinplantenwinkel.nl

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Webshop keurmerk

 

IDEAL MISTERCASH BANKTRANS MASTERCARD VISA AMEX In3 AfterPay

Door gebruik te maken van Tuinplantenwinkel.nl, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten? Bekijk ons privacy policy.